2. KORIZMENA NEDJELJA 7.

Published by admin on

         

Sinoć smo proslavili četvrti dan naše Velike devetnice u čast Majke Milosrđa pa vas potičemo da se i sljedeće subote okupimo na slavlje velike devetnice.

Od sutra, 1. ožujka pa do 7. ožujka – to je 3. korizmena nedjelja, na razini cijele države održava se tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BiH.

Zato smo  kroz ovaj tjedan ali i slijedeće nedjelje osobito, pozvani na konkretna djela bratske ljubavi prema najpotrebnijima u BiH za koje ćemo prikupljati novčane darove vjernika i to na sljedećoj 3. korizmenoj nedjelji.

Uplatiti možete i kroz ovaj tjedan u župnom uredu u uredovno vrijeme.

“Braća i sestre Franjevačkog svjetovnog reda, i predsjedatelji s Područne razine će u nedjelju 7. ožujka 2021. godine u 15:00 sati održati Izborni kapitul mjesnog bratstva. Mole se svi zavjetovani članovi s pravom glasa da dođu, kako bi se Izborni kapitul mogao održati.”

Svi oni koji imaju starije članove obitelji koji ne mogu dolaziti u crkvu a ti stariji se žele ispovjediti i pričestiti za Uskrs, javite nam telefonom u župni uredu u uredovno vrijeme. Tako da možemo doći i posjetiti ih.

Katolički tisak: Glas Koncila, Radosna vijest,  …