2. NEDJELJA PO BOŽIĆU

Svima vama i Vašim obiteljima želimo sretnu i blagoslovljenu Novu 2021. godinu.

Danas je prva nedjelja u mjesecu. Svojom molitvom i darovima mislimo na naše odgojne ustanove. Svoj dar za sjemenište možete staviti u škrabicu ispod kora. HVALA Vam!

 Srijeda, 06.01: BOGOJAVLJENJE – SVETA TRI KRALJA

Svete Mise su u župnoj crkvi kao nedjeljom.

Uz svete Mise biti će blagoslov vode, koju ćete moći ponijeti u svoje obitelji.

Podsjećamo da Božićno vrijeme traje do sljedeće nedjelje Krštenja Gospodinova i da je poželjno da se obilježja Božića i božićnih blagdana – božićno drvce i Jaslice – zadrže u kući do tada kao što to jest i u našoj crkvi, osim ako idete na put i više nećete biti u kući.

BLAGOSLOV OBITELJI se nastavlja u ponedjeljak prema rasporedu koji je objavljen u župnom listiću i na internet stranici.

Redovit blagoslov obitelji završava u petak, 8.01., a nakon toga mogu se javiti one obitelji koje nisu bile kod kuće na dan blagoslova obitelji. 

Ako smo nekog kojim slučajem preskočili, one koje nismo uspjeli pronaći jer im je nezgodan pristup stanu ili kući ili nemaju kućnog broja na vidljivom mjestu ili iz bilo kojeg drugog razloga neka se slobodno jave u župni ured telefonom i nazovu nas te jave ako žele naknadni blagoslov. 

Mise možete uplatiti u redovito uredovno vrijeme župnog ureda za prvih šest mjeseci ove godine.

Želimo pohvaliti naše župljane i članove župnog Caritasa koji su se uključili u pomaganje stradalima u potresu. Nekoliko dana odlaze tamo i po cijele dane djeluju. Neki su iz inozemstva ali i iz naše župe uplaćivali na naš žiro račun samostana jer su sigurniji da ćemo proslijediti u prave ruke potrebnu novčanu pomoć. Tko želi uplatiti na taj način, može nam se obratiti. Imat će informaciju gdje je pomoć otišla.

Tisak: GK, MAK za vjeroučenike

KRŠTENJE GOSPODINOVO

8. siječnja 2022.