23. NEDJELJA k.g. – 6. rujna 2020.

Published by admin on

Prva je nedjelja u mjesecu pa na osobit način molimo i doprinosimo za naše sjemenište gdje se pripremaju budući svećenici. Hvala vam od srca na vašem naporu, trudu i daru.

 

Danas je skupština OFS-a u 16:30 sati. (ponijeti zaštitne maske)

 

Danas i sutra su još dva dana naše duhovne priprave za blagdan Male Gospe. Iskoristite duhovnu ponudu naše župe.

 

PROSLAVA BLAGDANA MALE GOSPE

Raspored svetih misa na Malu Gospu u našem svetištu:

– Franjevke u 7,00; Karmel u 7,30 sati.

u svetištu:  9, 11 i 19h

svečana Misa i procesija crkvenim dvorištem s likom „Majke Milosrđa”  

  bit će u 19 sati. Večernja Misa je i glavna proslava koju predslavi naš biskup Vlado Košić. Svi smo pozvani na slavlje Male Gospe!

Pogledajte plakat na oglasnoj ploči.

 

 

Udruga Zdenac od srca zahvaljuje. (Pročitati zahvalu)

 

Sljedeće nedjelje u 8,30 sati: svečana Misa sa zazivom Duha Svetoga za početak nove školske godine. Pozivamo sve školarce osnovnih i srednjih škola, studente te roditelje, vjeroučitelje i nastavnike da sudjelujemo na toj Misi. Svima nam je potrebna snaga i mudrost Duha Svetoga da bi smo izdržali ono što nas čeka na našem životnom putu a osobito u ovo vrijeme Korone.

 

Krizma i Prva sveta pričest i dalje ostaju prema rasporedu kako smo ranije objavili. Krizma 3. listopada a Pričest 11. listopada. Još ćemo javiti detalje sljedeće nedjelje. Tko još nije donio potvrdu za kuma neka to čim prije učini, a kum može biti osoba koja i sama ima Krizmu i ako je u braku, mora biti crkveno vjenčana. Rastavljene osobe takođe mogu biti kumovi ali ne smiju živjeti s nekom drugom osobom.

 

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK za naše vjeroučenike, Glasnik SiM,