25. NEDJELJA KROZ GODINU 20. rujna 2020.

Published by admin on

Danas nakon Obiteljske Mise u pola 9 susret je roditelja i ovogodišnjih krizmanika ovdje u crkvi. Sljedeće nedjelje je susret također u ovom terminu, roditelja i ovogodišnjih prvopričesnika.

 

Od ovog tjedna se primaju prijave za one koji žele ići na đakonsko ređenje našeg fra Darka Grmače. Ređenje je 3.10. u Mariji Bistirici. Cijena je 50 kuna. Prijavljuje se u župnom uredu u uredovno vrijeme.

 

Sljedeći petak je vjeronaučni susret za ovogodišnje krizmanike u 20 sati. Isto kao prošlog petka.

 

Sljedeće subote je vjeronaučni susret s ovogodišnjim prvopričesnicima ali u 17 sati.

 

Utorkom je pobožnost svetom Antunu u 19 sati.

Četvrtkom i subotom je euharistijsko klanjanje nakon večernje Mise.

 

Još imamo kućnih kompjutera koje dijelimo onima koji trebaju. Samo nazovite u župni ured. Komplet sadrži ekran, kučište, tastaturu i miš, dakle sve potrebno. Kompjutori nisu novi ali su u dobrom stanju.

 

  • Ministranti imaju susret subotom u 11,00 sati. Pozivamo svu djecu od 2. razreda osnovne škole pa nadalje da se priključe ako žele.
  • FRAMA ima susret subotom, susret započinje večernjom sv. Misom a nastavlja se u dvorani. Pozivamo sve mlade od 13 godina pa do 25 da se pridruže.

 

Sljedeće nedjelje 27.9. molimo sve konfratre da se kratko okupimo nakon večernje sv. Mise u vezi dogovora oko proslave blagdana sv. Franje.

Tisak: Glas Koncila, Mak…