3. KORIZMENA NEDJELJA 7. ožujka 2021.

Published by admin on

Sinoć smo proslavili četvrti dan naše Velike devetnice u čast Majke Milosrđa pa vas potičemo da se i sljedeće subote okupimo na slavlje velike devetnice

Danas završavaTjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u Bosni i Hercegovini. Pozvani smo danas na djelotvornu ljubav prema bližnjima. Sva današnja milostinja ide u tu svrhu a ako netko još želi dati dar, moći će dati sada nakon svete Mise. Ministranti će biti u dvorištu. Uplate možete izvršiti i preko telefona. (Vidi plakat na oglasnoj ploči)

Danas je prva nedjelja u mjesecu i molimo i doprinosimo za duhovna zvanja. Roditelji podržavajte i ohrabrujte svoju djecu ako razmišljaju o duhovnom pozivu.

Datum krizme za ovu godinu je 8. svibnja, subota, u 11 sati. Molimo da krizmanici donesu posvjedočenje za svoje kumove. Potičemo roditelje i krizmanike da redovito dolaze na Misu a krizmanike da pohađaju župni vjeronauk.

Datum prve Svete Pričesti za ovu godinu je 23. svibnja, nedjelja, u 11 sati. Molimo roditelje i djecu prvopričesnike da dolaze na svetu Misu i djecu da pohađaju redovito župni vjeronauk.

Svi oni koji imaju starije članove obitelji ili susjeda koji su sami, koji ne mogu dolaziti u crkvu a ti stariji se žele ispovjediti i pričestiti za Uskrs, javite nam telefonom u župni uredu u uredovno vrijeme. Tako da možemo doći i posjetiti ih.

Katolički tisak:Glas Koncila, MAK za djecu, Radosna vijest,

                                      7. ožujka 2021.