Published by admin on

ČETVRTA NEDJELJA DOŠAŠĆA

23. prosinca 2018.
HVALA svim vjernicima koji su svojim darovima sudjelovali u nedjelji Caritasa, i tako iskazali svoju ljubav prema bližnjima u potrebi. Sakupljeno je 7.200 kuna i podjeljeno našim župljanima koji su u potrebi.
Milostinja koja je prikupljena je također iskorištena za karitas.

Na BADNJAK: prije podne Mise u župnoj crkvi ima u Karmelu u 7,30 sati i kod sestara franjevki u 7,00 sati.

        18,00: Mala polnoćka za djecu i roditelje...sudjeluju u animiranju pjevanja KUD Obreška. Nakon dječje polnoćke oko 19 sati biti će uprizorene žive jaslice i predstava - scenski prikaz naših mladih i framaša. DOĐITE I VIDITE.                         

        21,00: Misa polnoćka u Karmelu

        24,00: Velika polnoćka u župnoj crkvi za mlade i ostale

Na BOŽIĆ – Svete Mise su po nedjeljnom rasporedu u župi a u Gornjoj Obreškoj je Misa u 10 sati i u Cagincu u 9:30 sati.

Obavijest iz policijske postaje:
U prigodi predstojećih božićnih blagdana policijski službenici Policijske postaje Ivanić-Grad provoditi će operativnu akciju „Mir i dobro“.
Pozivamo sve, da ne koriste pirotehnička sredstva, kako bi se izbjegle neželjene posljedice. Ponašajmo se dostojanstveno u ovim svetim božićnim danima, da se sačuva mir i sigurnost, jer to je oznaka radosnog vjerničkog slavljenja Božića. Božić je blagdan mira!

Blagoslov obitelji započinje 27.12.2018. Uzmite župne listiće jer u njima je i raspored blagoslova obitelji. Molimo one koji žele biti pratnja svećenicima u blagoslovu da se jave telefonom u župni ured ili osobno dođu. Nama će to mnogo koristiti…osobito onim fratrima koji nam dolaze u ispomoć.
U župnom uredu možete nabaviti kalendare za 2019. i upisati misne nakane za prvih šest mjeseci u idućoj godini.

Hvala svima koji su pomagali u postavljanju božićnih jaslica, kićenju borova i uređenju crkve za ove svete Božićne blagdane.To nam uistinu mnogo znači i olakšava našu službu.

Danas u podne je paljenje četvrte adventske svijeće…dođite i budimo zajedno u molitvi i druženje na našem Trgu Svetog Ivana u Kloštru….

Zornice su lijepo protekle….nadamo se duhovnim plodovima u našoj župi
Tisak: Glas Koncila, MAK za djecu, župni listić…