Published by admin on

2. NEDJELJA KROZ GODINU

20.siječnja 2019.

Utorak 22.1.: blagdan je sv. Vinka, zaštitnika vinograda i vinogradara. Svi oni koji žele blagoslov vinograda u ovom tjednu ili tog dana neka nazovu u župni ured.

Petak 25.1.: blagdan obraćenja sv. Pavla – uz večernju Misu završava molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Hvala vjernicima koji sudjeluju u molitvenoj osmini.

Vjeroučenici!

Ovaj tjedan se nastavljaju vjeronaučni susreti – župna kateheza za prvopričesnike i krizmanike je prema redovitom rasporedu od prošle godine.

Veliki zbor ima probe srijedom nakon večernje Mise u 19 sati. Molimo sve koji imaju želje i volje za pjevanjem i druženjem u župnom velikom zboru da se odazovu. Oplemenite svoje slobodno vrijeme druženjem i pjevanjem Bogu na slavu.

Imamo jednu novost. Od sljedeće subote u našoj župi uvodimo besplatne instrukcije za osnovnoškolce i srednjoškolce. Kemija, matematika, fizika, povijest, njemački, engleski, biologija, hrvatski, informatika….i sve ostalo. Imate obavijest i u župnom listiću. One će se održavati subotom od 16-17:30 sati. Ne treba prijave nego tko ima potrebe samo u to vrijeme dođe i onda će se formirati grupe i dogovoriti.

Ako ima još netko tko bi se uključio kao instruktor – davatelj instrukcije u nekom predmetu neka se također slobodno javi.

Subota u 16 sati.

Pripremamo još jednu novost. Uvodimo za djecu od 4. do 6. razreda koje nemaju redovitog župnog vjeronauka subotom od 15 sati do 16 sati druženje uz duhovni program koji će voditi naši framaši i pastoralni suradnici. Mogu se uključiti i mlađi i stariji ako žele. Bit će to neka vrsta duhovne igraonice koja će vašu djecu oplemeniti i učiti druženju s ostalom djecu kroz molitvu i pjesmu. Slobodno se javite. Subota od 15 do 16 sati.

Sveta Krizma je ove godine 4.5.2019. – subota- 11 sati.

Prva sveta Pričest je ove godine 19.5.2019. -nedjelja- 11 sati.

Katolički tisak: Glas Koncila, Mak. Radosna vijest, listić Kloštar, …