Published by admin on

4. NEDJELJA KROZ GODINU

3. veljače 2019.

Prva je nedjelja u mjesecu i na poseban način molimo i doprinosimo za duhovna zvanja. Podržavamo odgojne ustanove gdje se pripremaju budući svećenici.

Ponedjeljak, slavimo sv. Blaža – Vlaha, biskupa i mučenika. Na večernjoj Misi svećanije slavimo i bit će blagoslov grla.

U petak započinjemo s trodnevnom duhovnom pripremom za blagdan Gospe Lurdske.

Svakog dana je u 17,30: Zajednička molitva krunice, prilika za  ispovijedi u 18,00 sati: Sveta Misa i prigodna homilija…kratko klanjanje nakon Mise.

U petak nastavljamo s Biblijskom grupom. Svi ste pozvani i dobrodošli. Pozivamo sve vjernike koji žele bolje upoznati Bibliju ili biti aktivni kao čitači u liturgiji neka nam se pridruže!

Za instrukcije se javlja sve više djece i to je dobro, pozivamo sve one koji žele biti instruktori-davati instrukcije da nam se jave i priključe. Hvala svima dosadašnjima instruktorima na njihovoj plemenitosti, spremnosti i žrtvi. Tako se izgrađuje župno zajedništvo.

Sljedeće nedjelje je blagdan bl. Alojzija Stepinca svjetlog primjera našeg naroda. Zahvaljujemo Bogu što je tako divan u svetima svojima a na jedan osobit način u blaženom Alojziju Stepincu.

Noć  muzeja je jako dobro protekla… hvala svima koji su se ugradili u taj događaj.

Lijepo smo proslavili i blagdan Svijećenice jučer. Puna crkva, lijepa liturgija i Bogu hvala na tome. Molimo redovito za duhovna zvanja, jer su nam svima potrebna.

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK, Radosna vijest, Listić “Kloštar”, …