Published by admin on

5. NEDJELJA KROZ GODINU

                                                                10.veljače  2019.

Ponedjeljak, 11. veljače blagdan je Gospe Lurdske i ujedno je to 27. svjetski dan bolesnika. Pripremali smo se trodnevnicom za taj blagdan. Svećana sveta Misa je navečer u 18 sati.

                      GOSPA LURDSKA — ponedjeljak

17,30: Zajednička molitva krunice – prilika za ispovijed

18,00: Sveta Misa i prigodna homilija. Pod svetom Misom će biti i slavlje sakramenta bolesničkog pomazanja. Pomozite svojim bolesnicima koji to žele i mogu da prisustvuju slavlju sakramenata euharistije i bolesničkog pomazanja.

ŽUPSKI VJERONAUČNI SUSRETI – po redovitom rasporedu.

Molimo roditelje krizmanika da čim prije dostave od  krizmanih kumova posvjedočenja za kumovanje. Kumovi koji su iz naše župe ne trebaju donositi posvjedočenje nego samo se javiti u župni ured osobno.

Pozivamo zaručnike koji se namjeravaju vjenčati i sklopiti kršćanski brak da se jave u župu sv. Petra u Ivaniću jer tamo ovaj tjedan započinje tečaj za brak. Od 13.-15.2., od srijede do petka.

Pozivamo odrasle vjernike koji nisu primili sakrament Svete Potvrde ili nisu crkveno vjenčani – a nemaju zapreke,  javite se u Župni ured jer će tijekom korizme biti prirava odraslih za svete sakramente!

Sljedeće nedjelje Misu u 11 sati će prenositi Hrvatski radio.

Imamo svoju fejsbuk stranicu, imamo internet župnu stranicu, pa vas potičemo da nas pratite i na tim medijima.

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK za djecu, Listć Kloštar, …