Published by admin on

2. KORIZMENA NEDJELJA

17.ožujka 2019.

Danas navečer nakon večernje Mise je sastanak ŽPV-a i ŽEV-a.

U utorak je svetkovina sv. Josipa, zaručnika BDM, svetkovina. Uz redovite Mise ima i Misa u 8:30 sati u župnoj crkvi. Svećanije slavimo navečer.

U utorak započinjemo i pobožnost 13 utoraka u čast Sv. Antunu Padovanskom. U 18 sati molimo krunicu sv. Antuna a zatim nastavljamo s Misom. Svakog utorka poput sv. Antuna razmatrat ćemo Riječ Božju koju je sv. Antun jako volio.

Korizmeni križni put je u župnoj crkvi petkom i nedjeljom u 18,00 sati.

Sljedećeg petka u 18 sati u Ivanić Gradu gostuje don Damir Stojić, studenski kapelan. Imat će Misu i nakon toga će obraditi zanimljivu temu kroz predavanje koje će biti u crkvi Sv. Petra u Ivanić Gradu. Tema je “Smisao života”. Iz tog razloga sljedeći petak neće biti kod nas Biblijske grupe.

Župni vjeronaučni susreti -po redovitom rasporedu!

Od sutra, 18. ožujka pa do 24. ožujka – to je 3. korizmena nedjelja, na razini cijele države održava se tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom i ljudima u BiH.

Zato smo  kroz ovaj tjedan ali i slijedeće nedjelje osobito, pozvani na konkretna djela bratske ljubavi prema najpotrebnijima u BiH za koje ćemo prikupljati novčane darove vjernika i to na sljedećoj 3. korizmenoj nedjelji.

Imate mogućnost uplate i preko žiro računa, broj računa možete vidjeti nakon Mise na oglasnoj ploči.

Katolički tisak: Glas Koncila, Radosna vijest,  Župni listić “Kloštar ” …