Published by admin on

PRESVETO TROJSTVO

                                                                   16. lipnja 2019.

Prošli smo tjedan lijepo proslavili Antunovo trodnevnicom i slavljima u Graberju i u našoj župnoj crkvi. Hvala organizatorima slavlja u Graberju i animatorima pjevanja i sviranja, našim sestrama franjevkama.

Sinoć smo imali svećano slavlje 25. obljetnice osnutka Frame u našoj župi i slavlje Obećanja naših framaša. Bilo je lijepo i veselo. Čestitamo našoj franjevačkoj mladeži na odvažnosti i želji da jasnije i hrabrije žive svoju vjeru i rastu u vjeri. Čestitamo i njihovim roditeljima koji ih potiču i podržavaju na tom putu.

Danas je nedjelja Presvetog Trojstva. U Bešlincu je proštenje, a sveta Misa je u 11,00 sati.

Četvrtak: Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove – TIJELOVO:

Svete mise: 8,30; 11,00: Župna Misa i svečana Tjelovska procesija. Prvopričesnici sudjeluju u prvopričesničkim haljinama koje po završetku slavlja vraćaju u dvoranu vjeroučiteljicama. Večernja Misa je u 19,00 sati.

Ovaj tjedan započinje i upis hodočasnika za TRSAT (subota, 29.06.2018.). Upisuje se osobno i u uredovno vrijeme župnog ureda.

Župa Ivanić-Grad organizira prijevoz za Mladifest u Viduševcu idući vikend. Autobus polazi u subotu, 22.6.2019. i u nedjelju, 23.6.2019. u 7:30 sati ispred crkve u Ivaniću. 

Cijena je 30 kn po danu, pa ako ima zainteresiranih javite se u župni ured Sv. Petra u Ivanić Gradu. Ne morate ići oba dana, izaberite jedan. Tamo ima cjelodnevni duhovni program. Dolaze poznata imena iz svijeta duhovnosti. Ima i plakat na oglasnoj ploči.

Katolički tisak:

Glas Koncila, MAK, Glasnik SiM, Brat Franjo, Radosna vijest, Listić Kloštar