Published by admin on

25. NEDJELJA KROZ GODINU

                                            22. rujna 2019.

Danas nakon Obiteljske Mise je susret roditelja i vjeroučenika 3. razreda koji započinju pripravu za Prvu Svetu Pričest – ovdje u crkvi.

I dalje traju prijave za hodoćašće u Goru! Ima još mjesta, i mladi i stari su pozvani. Ide se sljedeće subote a kreće se u 8 sati ujutro od crkve. Povratak je oko 15 sati. Cijena je 50 kuna.

Sljedeće nedjelje uz Obiteljsku Misu u 8,30 bit će roditeljski susret roditelja i vjeroučenika 8. razreda, pripravnika za sakrament Svete Potvrde – Krizme, ovdje u crkvi. Molimo sve roditelje i krizmanike da dođu i nakon Mise ostanu u crkvi na tom sastanku.

Sljedeće nedjelje u 11,00 sati bit će svečano Misno slavlje koje će predvoditi biskup Vlado Košić. Pod tom Misom slavimo i prve privremene zavjete triju sestara novakinja naših  Franjevki. To su:

 s. Antonija Klišanin, s. Petra Mikulec i s. Zorica Barić. Svi ste pozvani na ovo svečano Misno slavlje da zajedno molimo i zahvaljujemo Bogu!

Caginec: Sljedeće nedjelje u 9,30 sati proslavit ćemo sv.Mihaela, arkanđela, zaštitnika kapele i groblja u Cagincu.

Organiziramo put u Međugorje. Ide se od 11. – 13. listopada 2019. Kreće se navečer u petak i vraća navečer u nedjelju. Prednost imaju naši župljani. Cijena je 400 kuna. Uključeno je u tu cijenu i prijevoz i  smještaj i hrana. Prijavljuje se u župnom uredu u uredovno vrijeme i odmah se plaća.

  • Mali zbor ( 1. do 8. razred) ima pjevanje subotom u 10,00 sati.
  • Zbor mladih ima pjevanje petkom nakon večernje Mise. (Pozivamo sve mlade koji sviraju ili pjevaju, ili žele naučiti pjevati a ujedno i družiti se da dođu na ove probe.)
  • Ministranti imaju susret subotom u 11,00 sati.
  • FRAMA ima susret subotom, susret započinje večernjom sv. Misom a nastavlja se u dvorani.
  • Župni vjeronauk započinje 7. listopada  samo za 2. i 3.  te 7. i 8. razrede. Raspored ćemo objaviti sljedeće nedjelje.

Sljedeće nedjelje 29.9. molimo sve konfratre da se kratko okupimo nakon večernje sv. Mise u vezi dogovora oko proslave blagdana sv. Franje.

Tisak: Glas Koncila, Listić Kloštar…