Published by admin on

26. NEDJELJA KROZ GODINU

                                     29. rujna 2019.

Danas nakon Obiteljske Mise je roditeljski sastanak za krizmanike i njihove roditelje.

Danas u 11,00 sati bit će svečano Misno slavlje koje će predvoditi biskup Vlado Košić. Pod svečanom Misom slavimo i prve  zavjete triju sestara franjevki.

Caginec: u 9,30 sati proslavit ćemo sv.Mihaela, arkanđela, zaštitnika kapele.

U Karmelu 1. listopada u utorak slavimo blagdan sv. Terezije od Djeteta Isusa. Svečano misno slavlje u samostanskoj kapeli je u 11 sati a predvodit će o. Stjepan Vidak, karmelićanin, prior u Remetama. Po završetku sv. Mise bit će blagoslov ruža. Svi ste pozvani! Toga dana nema Mise ujutro u pola 8.

BLAGDAN SV. FRANJE

TRODNEVNICA ZA BLAGDAN SV. FRANJE  ZAPOČINJE U UTORAK U 18,15

– program trodnevnice imate na župnom listiću

OBRED PREMINUĆA BLAŽENOG OCA FRANJE I SVETA MISA- četvrtak U 19h

Nakon Mise pozivamo Framu, članove OFS-a, župno pastoralno i ekonomsko vijeće, konfratre i sve prijatelje i suradnike samostana na prigodno druženje u naš samostan. Svi koji toga dana budu na Svetoj Misi ujedno su i pozvani na slavlje i druženje nakon Mise.

DUHOVNA OBNOVA ZA MLADE, SUBOTA 5.10.2019.

TEMA: Opraštanje i prihvaćanje – preduvjet duhovnog rasta.(više u listiću i na facebooku)

Započinju i Listopadske pobožnosti – molitva krunice u 18,20 sati

Od 7. listopada započinje župna kateheza – vjeronauk – po rasporedu koji ćemo ovaj tjedan objaviti na internetu a sljedeće nedjelje objaviti u oglasima.

U petak nakon večernje Mise je proba zbora mladih.

–U subotu u 10 sati je proba malog zbora.

–U subotu u 11 sati je susret ministranata.

Večeras nakon večernje Svete Mise je kratki sastanak za sve konfratre kako bi smo dogovorili oko pripreme i proslave blagdana svetoga Franje.

U subotu 5. listopada je biskupijski dan obitelji. Pozivamo sve obitelji koje mogu da toga dana  dođu u Sisak. Program počinje okupljanjem u 10 sati pred katedralom. U 10:30 će biti molitva krunice i u 11 sati Misno slavlje. Osobito su pozvane obitelji “5 plus” -obitelji sa 5 i više djece. Biskup će im udijeliti i prikladni dar od 1.000 kuna.

TISAK NA STOLIĆU