Published by admin on

31. NEDJELJA KROZ GODINU

                                           3. studeni 2019.

Danas je prva nedjelja u mjesecu kada se sjećamo naših odgojnih ustanova gdje se školuju i odgajaju budući svećenici franjevci. Svoj dar za sjemenište možete staviti u škrabicu ispod kora. Hvala vam na vašoj dobroti.

U ovom tjednu slavimo blagdan Posvete Lateranske bazilike u subotu. Svećanije slavimo pod večernjom svetom Misom.

Sljedeći tjedan četvrtak i subota od 14-16 sati svi oni koji imaju potrebe za odjećom naš karitas će biti na raspolaganju i otvoren. Nakon toga ćemo svu robu otpremiti na odlagalište. Ako znate obitelji kojima bi to koristilo obavijestite ih. Ima dosta nove robe s etiketom. Ima nešto i obuće.

Svi oni koji donose odjeću u karitas. Ubuduće donosite specificirano. Za djevojčice odvojeno i za koliko godina, tako i za dječake. Odrasle muškarce veličine S, M, L, XL,XXL….tako i za žene. I sve zapakirano odvojeno i posebno. Neka bude čisto, oprano i složeno inače nećemo primati. Ono što nije iskoristivo radije bacite u smeće.

Isto tako molimo sve vjernike koji žive u blizini našeg samostana da smeće ne donose u kontejner koji je na našem parkiralištu. Poduzeće koje se time bavi je iz poštovanja prema crkvi, prema samostanu franjevaca i franjevki stavilo tu kontejnere pa su oni u prvom redu u službi samostana.

Župni vjeronaučni susreti su po redovitom rasporedu!

Za krizmanike i prvopričesnike nedjeljna Misa je obavezna.

U župnom listiću imate informacije o događanjima u župi.

Tisak: G.Koncila, Listić KLOŠTAR …