2. NEDJELJA KROZ GODINU 19.siječnja 2020.

Published by admin on

U Subotu smo započeli molitvenu osminu za jedinstvo svih kršćana (katolika, pravoslavaca i protestanata). Ovaj tjedan ćemo do subote svaku večernju Misu prikazivati i moliti za to jedinstvo svih kršćana. Isusova je želja da “svi budemo jedno”.

 

Ponedjeljak, 20.1. slavimo svetog Fabijana i Sebastijana, mučenike.

Utorak, 21.1. Sveta Agneza, djevica i mučenica.

 

Srijeda, 22.1.: blagdan je sv. Vinka, zaštitnika vinograda i vinogradara. Sveta Misa će biti u Bešlincu u 11 sati. Bit će i blagoslov vinograda i vinogradara.

 

Petak, 24.1. slavimo svetog Franju Saleškog, biskupa i crkvenog naučitelja.

 

Subota, 25.1.: blagdan obraćenja sv. Pavla – uz večernju Misu završava molitvena osmina za jedinstvo kršćana. Hvala vjernicima koji sudjeluju u molitvenoj osmini.

 

Vjeroučenici!

Ovaj tjedan se nastavljaju vjeronaučni susreti – župna kateheza za prvopričesnike i krizmanike je prema redovitom rasporedu od prošle godine.

 

Veliki zbor ima probe srijedom nakon večernje Mise u 19 sati. Molimo sve koji imaju želje i volje za pjevanjem i druženjem u župnom velikom zboru da se odazovu. Oplemenite svoje slobodno vrijeme druženjem i pjevanjem Bogu na slavu.

 

Zbor mladih ima probe petkom nakon večernje Mise. I tu se možete priključiti.

Dječji zbor ima probe subotom u 10 sati. Potaknite svoju djecu da dođu i sve više se suživljuju životu Crkve kroz aktivno djelovanje.

 

Frama ima susrete subotom nakon večernje Mise.

 

Sveta Krizma je ove godine 23.5.2020. – subota- 11 sati.

Prva sveta Pričest je ove godine 10.5.2019. -nedjelja- 11 sati.

 

 

Katolički tisak: Glas Koncila, Mak. Radosna vijest, listić Kloštar, …