5. KORIZMENA NEDJELJA

Published by Marko Kruljac on

Sinoć smo proslavili šesti dan naše Velike devetnice u čast Majke Milosrđa pa vas potičemo da se i sljedeće subote okupimo na slavlje velike devetnice.

 U utorak je pobožnost u čast Svetom Antunu u 18 sati.

U četvrtak je svetkovina Blagovijesti – Navještenja Gospodinova. Sveta Misa uz onu večernju će biti i Misa u 11 sati prije podne.

U petak je pobožnost Križnog puta u 18 sati.

Svi oni koji imaju starije članove obitelji ili susjeda koji su sami, koji ne mogu dolaziti u crkvu a ti stariji se žele ispovjediti i pričestiti za Uskrs, javite nam telefonom u župni uredu u uredovno vrijeme.Tako da možemo doći i posjetiti ih.

Ove godine neće biti Velike Ispovjedi u našoj župi kako to obično biva pa vas potičemo da se do Uskrsa dođete i ispovjedite ili kroz tjedan svaki dan prije večernje Mise ili nedjeljom na svim Misama.

U prošlonedjeljnoj akciji ponude knjiga našega fra Krune sakupili smo 5000 kuna. Tim novcem ćemo pomoći u uređenju kuće samohrane majke s dvoje djece.

U akciji koja je bila prije dva tjedna u kojoj smo skupljali pomoć za vjernike u BiH smo sakupili 9700 kuna. Hvala svima na dobroti.

Sljedeće nedjelje je Cvjetnica – Nedjelja muke Gospodnje. 

Sljedeće se nedjelje pomiče vrijeme. U tom ljetnom računanju vremena sva događanja u našoj župi u popodnevnim satima se pomiču za sat kasnije. I rad župnog ureda i vrijeme Misa.

Nedjeljom će popodnevne Mise biti u 17 i 19 sati. Župni ured će raditi od 17 do 18:30 sati.