KRŠTENJE GOSPODINOVO 10. siječnja 2021.

Published by admin on

Današnjom nedjeljom Krštenja Gospodinova završava Božićno vrijeme i počinje vrijeme kroz godinu. Danas ili sutra slobodno možete raskititi borove i jaslice. Mnogi su prihvatili ovaj naš  poticaj da se zadrže bor i jaslice do kraja božićnog vremena i to nam je drago.

 

Završili smo božićni blagoslov obitelji prema redovitom rasporedu.

HVALA svima Vama i svim našim obiteljima na srdačnom gostoprimstvu, na lijepim susretima i zajedničkoj molitvi u Vašim domovima.

Hvala Vam i za Vaše darove kojima ste darivali svećenike i bogoslove.

Hvala našim vijećnicima, pratiocima i ministrantima koji su išli sa svećenicima i bogoslovima.

Pozivamo one obitelji koje nisu primile božićni blagoslov jer nisu bili kod kuće kada je svećenik dolazio, neka nazovu telefonom i dogovore blagoslov za dan i vrijeme kada je obitelj zajedno!

 

U srijedu u 15:30 sati sklanjat ćemo jaslice i borove i sve ukrase, te čistiti dvorište pa molimo one koji su bili uključeni u postavljanje da se okupimo u srijedu u 15:30 sati.

Sva milostinja današnjeg dana ide za obnovu Petrinje i Siska. I nakon Mise moći će te donirati novac kojim će se obnavljati porušene crkve i pomagati potrebnima na oštećenim područjima. Svatko u skladu sa svojim mogućnostima. I sestre Karmeličanke su sudjelovale u ovoj akciji sa pet tisuća kuna. I mi ćemo kao samostansko bratstvo sudjelovati u ovoj akciji.