SVETA OBITELJ ISUSA, MARIJE I JOSIPA 29. prosinca 2019.

Published by admin on

Sutra i prekosutra nastavljamo dalje s blagoslovom obitelji. Za vrijeme blagoslova nije potrebno da nas se čeka pred kućom jer imamo popis za blagoslov. Provjerite imate li kućne brojeve na kući jer to nam je važno, po njima pronalazimo adresu. Ako su vam psi pušteni u dvorištu a nemate zvona, morat ćemo vas zaobići. Također vas molimo da za vrijeme blagoslova psi i mačke koji inače borave u kući ne budu u prostoriji u kojoj se blagoslivlja jer dolazi do neugodnih situacija.

 

Utorak-Stara godina: Svečana Misa zahvalnica je u 17 sati.

 

Srijeda – 01. siječnja: Nova godina – B.D.Marija Bogorodica. Svete Mise su u župnoj crkvi kao nedjeljom osim što nema Mise u 8:30 u župi.                                         

BLAGOSLOV OBITELJI se nastavlja u četvrtak (2.01.) prema rasporedu koji je objavljen u župnom listiću ili ga možete pročitati na oglasnoj ploči ispred crkve i naći na župnoj stranici na internetu.

 

HVALA svima onima koji su pomagali u postavljanju božićnih jaslica, kićenju borova i uređenju naše crkve za svete božićne blagdane. Hvala svima za pomoć i djelovanju u karitativnim akcijama. Hvala svima u pomaganju oko Božićnog koncerta u našoj župi i hvala svima na pomoći u organizaciji živih jaslica u našoj župi.

 

HVALA obiteljima i dobročiniteljima koji svojim obiteljskim darom doprinose za potrebe crkve i samostana.

 

Tisak:

 G.Koncila, Brat Franjo, kalendari