ŽUPNE OBAVIJESTI

Published by admin on

  1. NEDJELJA KROZ GODINU                                                           17.rujna  2017.

 Danas uz Obiteljsku misu u 8,30 sati je zaziv Duha Svetoga prigodom početka nove školske i vjeronaučne godine. Našim vjeroučenicima, roditeljima i učiteljima želimo puno uspjeha uz obilje Božjeg blagoslova.

U našoj župi župna kateheza je za 2. i 3. razred kao  priprava za Prvu Pričest, i 7. i 8. razred razred kao priprava za Krizmu.

Ove školske godine nastavljamo sa župnom katehezom i za sve ostale razrede (1,4,5,6.) koji će biti barem jednom mjesečno u dogovoru s roditeljima. O tome će biti riječi na zajedničkim susretima s roditeljima.

Slijedeće subote (23.09.) u 9,00 sati biti će susret roditelja i vjeroučenika 2. razreda, a u 10,00 sati susret roditelja i vjeroučenika 3.razreda.

Slijedeće nedjelje (24.09.) u 8,30 uz Obiteljsku misu biti će susret roditelja i vjeroučenika 7. i 8. razreda tj. pripravnika za Svetu Potvrdu.

 Važno! Roditelji upisuju svoje dijete na župnu katehezu na sastanku uz popunjenu upisnicu koju će svaki vjeroučenik dobiti od svoje vjeroučiteljice!

Raspored župnih vjeronaučnih susreta objavit ćemo slijedeće nedjelje!

Pozivamo naše vjeroučenike da se uključe u slijedeće male zajednice:

Dječji zbor, Mali liturgičari, Ministranti – susreti će biti subotom!

Biskupijsko hodočašće u Goru, u Svetište Majke naših stradanja je u  subota – 30.09. Oni koji žele poći na ovo hodočašće neka se jave u Župni ured, a cijena je 50 kn po osobi.

Važna obavijest za zaručnike – koji se žele vjenčati do kraja ove godine    (a nisu prošli zaručnički tečaj). Prvi susret će biti u subotu (23.09.) koji započinje večernjom misom u 19,00 sati u našoj župnoj crkvi.

 Tisak: Glas Koncila, Mak, Radosna vijest, Listić,…