19. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas navečer je drugi dan naše trodnevnice…

Sutra je treći dan naše trodnevnice…


Utorak: SVETKOVINA UZNESENJA BDM – VELIKA GOSPA

Svete Mise u svetištu: 6:30 sati, 7:30 sati, 9:00 sati

11 sati – procesija s kipom Majke Božje kroz centar i svečana Misa.

u 15,00 sati: Euharistijsko klanjanje za ozdravljenje (u crkvi)           

u 16,00 sati: popodnevna Sveta Misa

u 18,00 sati: večernja procesija i hodočasnička Sveta Misa(u crkvi)

u 19:30 sati: tamburaši iz Kud-a Obreška na našem dvorištu


Ispovijednici će biti na raspolaganju na otvorenom u podnožju kapelice. Svoj zavjet i čašćenje Gospe Milosrđa možete iskazati obilazeći oko oltara nakon svake Mise. Na crkvenom štandu možete nabaviti  razne nabožne predmete sa motivom Gospe Milosrđa i uplatiti misne nakane. Kod kapelice MB možete nabaviti svijeće s likom Majke Milosrđa. Blagoslov nabožnih predmeta je nakon svake Svete Mise.

Ovim putem još jednom pozivamo branitelje, lovce, kudove, dvd vatrogasce, mažoretkinje, limenu glazbu, prijatelje Kloštra (odore, nošnje..) da svi, prema mogućnostima, sudjelujemo na hodočasničkoj Misi u 11 sati.

Srijeda (16.08.) – blagdan sv. Roka

17,00 sati: u kapeli sv.Roka – zavjetna Misa na čast sv.Roku. Toga dana večernja Misa je u Karmelu u 19 sati. U župnoj crkvi nema Mise

HVALA svima koji su ovih dana pomagali u uređivanju crkve crkvenog dvorišta kako bismo u uređenom prostoru dočekali Veliku Gospu i sve Marijine hodočasnike koji dolaze u naše svetište.

Velika hvala članovima OFS-a, djelatnicama Caritasa i članovima Frame.

Molimo vas vjernike da nam za Veliku Gospu iziđete u susret te pomognete pripremom slatko slanih “delicija” za sve koji  će toga dana biti gosti samostanske dvorane. Na papirnatim podlošcima, onima kojima to nije veliki problem, mogu pripremiti kiflice, pite,  slane i slatke, zatim kolače, i to donesete u utorak ujutro od 6:00 do 10:30 sati..Pozivamo sve i nadamo se da ćemo i ove godine biti ujedinjeni kao župa i da ćemo biti dobri domačini svim hodočasnicima.

Sljedeće subote je biskupijsko hodočašće naše biskupije u Mariju Bistricu. Potičemo sve koji mogu da toga dana sudjeluju na toj Svetoj Misi koju predvodi naš biskup a koja je u 11 sati u Mariji Bistrici. Oni koji nemaju osobnog prijevoza mogu se javiti u župu Sv. Petra u Ivanić Gradu i s njima ići autobusom. Autobus će vas pokupiti kod naše crkve.

18. NEDJELJA KROZ GODINU

6. kolovoza 2023.

20. NEDJELJA KROZ GODINU

20. kolovoza 2023.