24. NEDJELJA KROZ GODINU

Zahvaljujemo svima koji su pomogli da prošlog četvrtka lijepo proslavimo blagdan Male Gospe u našem svetištu. Bilo je veličanstveno i lijepo od same trodnevnice pa do samog dana blagdana. Župa nam se duhovno ujedinjuje, povezuje i obogaćuje te želimo i dalje raditi na tom području.

Danas uz Obiteljsku misu u 8,30 sati je bio zaziv Duha Svetoga prigodom početka nove školske i vjeronaučne godine. Našim vjeroučenicima, roditeljima i učiteljima želimo puno uspjeha uz obilje Božjeg blagoslova.  

Kroz tjedan slavimo:

Ponedjeljak – Ime Marijino

Utorak – Ivan Zlatousti

Srijeda – Uzvišenje Sv. Križa – glavna proslava u Križu, Misa je u 17 sati.

Četvrtak – BDM Žalosna

Petak – Sv. Kornelije i Ciprijan, mučenici

Subota – Rane Sv. Franje

U našoj župi župna kateheza – župni vjeronauk započinje prvu subotu u listopadu. Do tada ćemo objaviti i raspored vjeronauka.  

U listopadu nastavljamo i s vjeronaukom za odrasle. Utorkom nakon Svete Mise.

Nastavljaju se ministrantski susreti. Potičemo djecu a i roditelje da potaknu svoju djecu da se uključe u ministrante te tako vaša djeca budu aktivni dionici u našoj župi.

Dječji zbor koji vodi s. Blaženka i dalje je otvoren za nove članove. Podržite  djecu da razvijaju svoje darove i obogaćuju i sebe i našu župu.

Preporučamo svima koji su na internetu i imaju svoj profil, da slobodno malo pogledaju i prate informacije  iz prve ruke o aktivnostima u našoj župi na našoj internet stranici i facebook profilu.

23. NEDJELJA KROZ GODINU

5. rujna 2022.

25. NEDJELJA KROZ GODINU

18. rujna 2022.