10. NEDJELJA KROZ GODINU


U utorak je zadnji, 13. utorak u čast Sv. Antunu.

Četvrtak, 13.06. slavimo blagdan Sv. Antuna Padovanskog, sveca cijelog svijeta. Mise toga dana su u 7,30 sati u Karmelu i navečer u 19 sati u župnoj crkvi. Službu Riječi – Molitvu i blagoslov ćemo imati toga dana i u Graberskom Brdu u 17 sati kraj kapele Svetog Antuna.

Na Svetoj Misi u 19 sati će biti blagoslov ljiljana koje će te moći nabaviti kod nas na dvorištu. Pozivamo obitelji s djecom da dođu navečer na Misu i blagoslov djece. Osigurat ćemo i male kruščiće u našem dvorištu u čast ljubavi Sv. Ante prema siromasima.

Sav prihod od ljiljana i kruščića ide za potrebite naše župe.


Toga dana, u četvrtak, naši župljani koji žele hodočastiti Sv. Anti u Voloder gdje se nalazi crkva posvećena Sv. Anti, pozivaju sve one koji žele pješačiti tih 35 kilometara u čast Sv. Anti. Kreće se iz naše župe u 3:30 sati ujutro. Molimo da se prijave samo oni koji to mogu izdržati i da, ako ne uspiju izdržati, imaju vlastitu pomoć koja će ih zbrinuti i povesti u slučaju da neće moći izdržati cijeli put. Tamo će biti organizirana i okrijepa koju će župnik i župljani organizirati. Oni koji se odluče ići neka si osiguraju i reflektirajući prsluk, koji će ih štiti na tom hodu i pomoći da ih vozaći lakše uoče i dobro je ponijeti svijetiljku-bateriju.

U subotu pod večernjom Svetom Misom naši mladi će dati svoja obećanja u Franjevačkoj mladeži. Ove godine slavimo i obljetnicu, 30 godine franjevačke mladeži u Kloštru. Velik je to jubilej pa vas pozivamo da to svi podržimo jer našim mladima je to potrebno.  Dođimo na tu Misu a nakon Mise će biti i prigodni program i druženje.

9. NEDJELJA KROZ GODINU

1. lipnja 2024.