9. NEDJELJA KROZ GODINU


Sutra nakon večernje Mise, susret je volontera Caritasa.

U utorak je 12. utorak u čast Sv. Antuna.

U utorak je i blagdan Svetog Kvirina, zaštitnika naše Sisačke biskupije. U Sisku je Misa u 11 sati, a proslava započinje svećanom procesijom od Katedrale do Sv. Kvirina u 10 sati. Potičemo sve koji mogu, da se priključe tom slavlju.

U petak slavimo svetkovinu Presvetog Srca Isusova. Osobito toga dana slave naši vjernici na Ščapovcu. Od srca im čestitamo i želimo mir i blagoslov u njihovim obiteljima. U 17 sati na Ščapovcu kod kapele Srca Isusova će biti Služba Riječi-Molitva i blagoslov.

Na večernjoj Misi svećanije slavimo i prikazujemo Svetu Misu za sve žive i pokojne Ščapovćane. U 19 sati započinjemo s pjevanom Zlatnom krunicom i litanijama u čast Presvetog Srca Isusova jer smo kao župa obavili Veliku devetnicu u čast Srca Isusova kroz 9 prvih petaka u mjesecu. Pričest je pod obje prilike.

U subotu slavimo blagdan Bezgrešnog srca Marijina. Svećanije slavimo na večernjoj Misi.


Molimo one koji nisu vratili svoje Prvopričesnićke haljine da to učine kroz sljedeći tjedan ili sljedeće nedjelje.

Sljedeće nedjelje pod Misom u 11 sati će biti Zahvala za završetak školske godine. Pjevat će dječji zbor a pozivamo sve školarce, roditelje, učitelje, ravnatelje, djelatnike naše općine na tu Misu. Nakon Mise će biti kratko druženje na dvorištu. Tom prigodom će se predstaviti dvije zajednice vjernika u našoj župi, jedna ženska – koja okuplja majke i jedna muška – koja okuplja očeve, supruge i mladiće naše župe.

PRESVETO TROJSTVO

25. svibnja 2024.

10. NEDJELJA KROZ GODINU

10. lipnja 2024.