10. NEDJELJA KROZ GODINU

Published by Marko Kruljac on

Jučer je u Mariji Bistrici bilo ređenje naših đakona, fra Darka i fra Mislava. Od srca im čestitamo. Fra Darko odlazi na službu u Čakovec a naš fra Mislav ide na službu u Našice. Hvala fra Mislavu na ovih pola godine darovane ljubavi i službe na našoj župi. Naš fra Darko će u našoj župi imati Mladu Misu 11. srpnja. Svi vi župljani koji želite pomoći i sudjelovati svojim darom u ostvarenju tog velikog događaja za našu župu, javite se u župni ured.

Prva je nedjelja u mjesecu pa molimo i doprinosimo za duhovna zvanja. Hvala svima kojima je stalo do podržavanja odgojnih ustanova u kojima se odgajaju budući svećenici.

Danas poslije podne u 16:30 sati je skupština Ofs-a.

U petak slavimo svetkovinu Presvetog Srca Isusova. Osobito toga dana slave naši vjernici na Ščapovcu. Od srca im čestitamo i želimo mir i blagoslov u njihovim obiteljima.

Na večernjoj Misi svečanije slavimo i prikazujemo Svetu Misu za sve žive i pokojne Šćapovćane.

U subotu slavimo blagdan Bezgrešnog srca Marijina. Svečanije slavimo na večernjoj Misi.

Sljedeće nedjelje, 13.06. liturgijski se slavi nedjelja ali mi franjevci slavimo i blagdan Sv. Antuna Padovanskog. Na svakoj svetoj Misi će biti blagoslov djece i ljiljana. Pozivamo obitelji s djecom da dođu na Misu i blagoslov. Osigurat ćemo mogućnost nabave ljiljana u našem dvorištu. Osobito čestitamo vjernicima iz Graberskog Brda i imamo Misu za njih u 9:45 sati.

Sljedeće nedjelje u 8,30 sati je Misa zahvalnica prigodom završetka ove školske i vjeronaučne godine. Pozivamo sve vjeroučenike, roditelje i učitelje da se Bogu zahvalimo na njegovim darovima!

Od ovog ponedjeljka u Karmelu počinju Mise s narodom. Mise će kod sestara biti samo preko tjedna ali nedjeljom još uvijek ne. Misa je kod sestara kao i obično u 7:30 sati a kapelica će biti otvorena od 7:15 sati.

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK, Glasnik SiM, Brat Franjo, Radosna vijest