10. NEDJELJA KROZ GODINU

Utorak, 13.06. slavimo blagdan Sv. Antuna Padovanskog. Mise toga dana su u 7,30 sati u Karmelu i navečer u 19 sati u župnoj crkvi. Službu Riječi-Molitvu ćemo imati toga dana i u Graberskom Brdu u 17 sati kraj kapele Svetog Antuna. 

Na Svetoj Misi u 19 sati će biti blagoslov  ljiljana koje će te moći nabaviti kod nas na dvorištu. Pozivamo obitelji s djecom da dođu navečer na Misu i blagoslov djece. Osigurat ćemo i male kruščiće u našem dvorištu u čast ljubavi Sv. Ante prema siromasima. 

Sav prihod od ljiljana i kruščića ide za potrebite naše župe.

U petak slavimo svetkovinu Presvetog Srca Isusova. Osobito toga dana slave naši vjernici na Ščapovcu. Od srca im čestitamo i želimo mir i blagoslov u njihovim obiteljima. U 17 sati na Ščapovcu kod kapele Srca Isusova će biti Služba Riječi-Molitva. 

Na večernjoj Misi svećanije slavimo i prikazujemo Svetu Misu za sve žive i pokojne Ščapovćane. U 19 sati započinjemo s pjevanom Zlatnom krunicom i litanijama u čast Presvetog Srca Isusova jer smo kao župa obavili Veliku devetnicu u čast Srca Isusova kroz 9 prvih petaka u mjesecu.

U subotu slavimo blagdan Bezgrešnog srca Marijina. Svećanije slavimo na večernjoj Misi. 

U subotu pod večernjom Svetom Misom naši mladi će dati svoja obećanja u Franjevačkoj mladeži. Za taj događaj su se pripremili trodnevnom duhovnom obnovom u pratnji fra Vjerana u gradu Iloku prošlog vikenda. Podržimo ih dolaskom na toj Svetoj Misi. Nakon Mise će biti i prigodni program i druženje.

Obavještavamo vas da je naša franjevačka provincija bogatija za tri mlada svećenika. 27. svibnja su zaređena naša braća: fra Ivica Berišić, fra Marijan Ligenza i fra Josip Majić. Hvala svima vama koji ste ih podržavali i materijalno i duhovno do njihovog osposobljenja za sveto svećeništvo. Vjerujemo i nadamo se da će naša župa biti plodno tlo za duhovne pozive.

PRESVETO TROJSTVO

8. lipnja 2023.

11. NEDJELJA KROZ GODINU

19. lipnja 2023.