11. NEDJELJA KROZ GODINU

Sinoć smo imali Obećanja Franjevačke mladeži. Bilo je iznimno lijepo. Bilo je i mnogo mladih iz drugih Frama i župa. Hvala Bogu što je sve prošlo u najboljem redu ali hvala i svima onima koji su pomogli da to bude tako lijepo i bogato. Želimo našim framašima da i dalje svjesno i savjesno, oduševljeno i predano žive svoju vjeru po primjeru Svetoga Franje te našoj župi budu blagoslov i poticaj. 

Sutra, u ponedjeljak, nakon večernje Mise, oko 19:30 sati održava se kratka kateheza za Sinodu i završno druženje volontera. 

Ovom prilikom zahvaljujemo svim davateljima besplatnih instrukcija! Velika je to stvar i za našu župu. Svi smo time oplemenjeni, davatelji instrukcija – korisnici instrukcija – i mi koji taj čin ljubavi promatramo.

U subotu je svetkovina Rođenja Sv. Ivana Krstitelja i Dan Općine ali i dan našeg samostanaU 11 sati je svećana Misa u našoj crkvi. Prije Mise u predprostoru naše crkve možete upisati svoje molitve i Misne nakane koje ćemo uključiti u svetu Misu. Pozivamo sve Kudove, branitelje, lovce, vatrogasce, zborove, ministrante…i ostale, da se pridruže.

Sljedeće nedjelje u 8,30 sati je Misa zahvalnica prigodom završetka ove školske i vjeronaučne godine. Pozivamo sve vjeroučenike, roditelje i učitelje da se Bogu zahvalimo na njegovim darovima!

Potičemo djecu i mlade da se jave ako žele biti ministranti. Vi roditelji ih podržite u tome i pomozite im da se oplemenjuju koristeći vrijeme koje im je dano i darovano. 

Voljeli bi smo imati i odrasle ministrante. Muškarce koji bi htjeli biti službenici oltara. To bi bila jedna Misa nedjeljom. Ako ima zainteresiranih neka nam se jave. 

10. NEDJELJA KROZ GODINU

12. lipnja 2023.

12. NEDJELJA KROZ GODINU

30. lipnja 2023.