12. NEDJELJA KROZ GODINU

Published by Marko Kruljac on

Danas je Mlada Misa našeg fra Vjerana Lazića u rodnim Vinkovcima. Želimo mu da se kao mladomisnik i franjevac ugodno osjeća u našoj župi i da ovu župu pamti kao svoju prvu službu i kao mjesto lijepih sjećanja.

U utorak je neradni dan u našoj domovini pa i naš župni ured neće toga dana raditi.

U četvrtak je svetkovina Rođenja Sv. Ivana Krstitelja i Dan Općine ali i dan našeg samostana.
U 11 sati je svečana Misa u našoj crkvi. Prije Mise u predprostoru naše crkve možete upisati svoje molitve i nakane koje ćemo uključiti u svetu Misu. Općina organizira u našem dvorištu nakon Mise i zajedničko druženje pa vas pozivamo da toga dana budemo jedinstveni u molitvi, zajedništvu i radosti. Pozivamo sve Kudove, branitelje, lovce, vatrogasce, zborove, ministrante…i ostale, da se pridruže.

Sljedeće nedjelje fra Mislav koji je kod nas bio kao đakon, ima Mladu Misu u Slavonskom Brodu. Ipak smo odustali od organiziranog odlaska autobusom ali svi koji su pozvani, mogu ići u privatnom aranžmanu.

Svi oni koji žele dati svoj doprinos za Mladu Misu našeg fra Darka Grmače koja je 11. srpnja, neka se ovaj tjedan jave s konkretnim ponudama. Hoće li to biti, hrana, piće, kolači…ili nešto drugo, neka se svatko javi. Mogu se javiti osobno fra Darku ili nama u župni ured. Veliki je to događaj za našu župu, jer nije dugo bilo svećeničkog zvanja iz naše župe. Nadamo se da nećemo dugo čekati na neko novo svećeničko zvanje.

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK za djecu, Radosna vijest,…