PRESVETO TROJSTVO

Published by Marko Kruljac on

Danas je nedjelja Presvetog Trojstva i veliki blagdan ali i naši Bešlinčani danas osobito slave. Čestitamo im na ovom slavlju i želimo mir i blagoslov u njihovim obiteljima te ustrajnost na putu dobra.

Danas je i Dan Državnosti a ujedno i dan izbora. Potičemo vas da izvršite svoju građansku i vjerničku dužnost i dati svoj glas onome koga smatrate najboljim izborom.

U ponedjeljak je blagdan Pohoda Blažene Djevice Marije. Svečanije slavimo na večernjoj Misi.

Četvrtak: TIJELOVO

Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove

Svete Mise: 8,30; 11,00: Župna Misa i večernja Misa u 19 sati. Osobito potičemo i pozivamo ovogodišnje prvopričesnike da toga dana dođu na Svetu Misu.

U petak je blagdan svetog Kvirina, zaštitnika naše sisačke biskupije. Središnje Misno slavlje je u Sisku a mi ćemo proslaviti svečanije na večernjoj Svetoj Misi.

U sljedeću subotu je svećeničko ređenje naših fra Darka i fra Mislava. Još ima nešto mjesta pa ako tko hoće, može se prijaviti. Kreće se u subotu od župne crkve u 8:30 sati.

Od sljedeće nedjelje više neće biti Mise u 17 sati poslije podne. Ostali termini ostaju do daljnjega.

Sljedeće nedjelje na večernjoj Misi u 19 sati imat će Mladu Misu naš fra Mislav. Svoju prvu svetu Misu u našoj župi nakon ređenja. Svi koji mogu, dođite, da zajedno Bogu zahvalimo na daru ređenja našega fra Mislava.

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK, Glasnik SiM, Brat Franjo, Radosna vijest, …