PRESVETO TROJSTVO

Danas je nedjelja Presvetog Trojstva. U Bešlincu je proštenje, a sveta Misa je u 10,00 sati.

Sutra je blagdan Svetog Antuna. Mise su u Karmelu u 7,30 i u župnoj crkvi u 11 i navečer u 19 sati. Pod večernjom Misom će biti i blagoslov djece i blagoslov ljiljana koje će te moći kupiti pred crkvom. Roditelji, bake i djedovi, povedite svoju djecu i unučad na večernju Misu i na blagoslov. U sklopu tog događaja bit će i akcija „Kruh Sv. Ante“ u kojoj ćemo podijeliti kiflice nakon Mise i od dobrovoljnih priloga pobrinuti se za siromahe naše župe.

Ukoliko vrijeme bude povoljno imat ćemo molitvu i kod kapelice Svetog Antuna u Graberju, Graberskom Brdu u 17:30 sati.

Četvrtak:

Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove – TIJELOVO:

Svete Mise: 8,30; 11,00: Župna Misa i svečana Tjelovska procesija. Osobito pozivamo ovogodišnje prvopričesnike da toga dana dođu i sudjeluju u Misi i procesiji. Neka dođu 20 min. ranije da odjenu prvopričesničke haljine. U slučaju jako lošeg vremena neće biti procesije. Večernja Misa je u 19,00 sati.

U sljedeću subotu ćemo imati svećano slavlje Obećanja naših framaša. Čestitamo našoj franjevačkoj mladeži na odvažnosti i želji da jasnije i hrabrije žive svoju vjeru i rastu u vjeri  te i ove godine izreknu svoja obećanja Bogu. Čestitamo i njihovim roditeljima koji ih potiču i podržavaju na tom putu. Program počinje večernjom krunicom prije Mise, zatim svećana Misa i obnova obećanja i nakon Mise prigodan program koji organizira Frama, a kada oni to rade, to uvijek bude odlično. Dođite i podržimo naše mlade.

Ovim putem želimo upozoriti sve one koji trebaju biti kumovi na krštenju. Kum na krštenju može biti osoba koja je krštena, krizmana i ako živi s nekim, onda mora s tom osobom biti crkveno vjenčana. Dakle, kum ne može biti netko tko nema krizmu (sve da je i crkveno vjenčan) i ne može biti kum onaj koji živi s nekim crkveno nevjenčan.

DUHOVI - PEDESETNICA

6. lipnja 2022.

12. NEDJELJA KROZ GODINU

19. lipnja 2022.