14. NEDJELJA KROZ GODINU

Prva je nedjelja u mjesecu i na poseban način molimo i doprinosimo za buduće svećenike i za pomoć odgojnim ustanovama, sjemeništu, u odgoju svećenika. Dobro je da tu budemo suradnici i u duhovnom i materijalnom smislu.

Naš fra Marko Ćosić, ovogodišnji mladomisnik, odlukom naše Provincije, odlazi ovaj tjedan na službu u Karlovac. Zahvalni smo Bogu što ga je u svojoj milosnoj providnosti na ovo kratko vrijeme dodijelio našoj župi. Fra Marku želimo sretan i blagoslovljen odlazak iz naše župe i zahvaljujemo mu na svemu čime nas je oplemenio svojom prisutnošću u našoj župi.

U utorak u Karmel dolaze ovogodišnji mladomisnici zagrebačke nadbiskupije i imat će Misu toga dana u 14:30 sati. Toga dana onda neće biti Mise ujutro u Karmelu.

U utorak je blagdan Svetih Ćirila i Metoda, zaštitnika naše Hrvatske franjevačke provincije. Svećanije slavimo na večernjoj Misi.

Danas nakon Mise imat će te priliku ponijeti kućama domaće i zdrave tikvice! Dobili smo na dar od dobrih ljudi pa ćemo ih podijeliti s vama. Nakon Mise slobodno uzmite i ponesite kućama onoliko koliko će te moći iskoristiti danas ili sutra. Naravno, besplatne su.

Sljedeće nedjelje, najavljujemo, naši mladi će imati akciju u kojoj će prodavati kolače i možda još neke prigodne stvari jer tom akcijom žele osigurati materijalna sredstva kojim će pokriti putne troškove za duhovno hodočašće koje se svake godine organizira a zove se Franjevački Hod. Ovo je hodočašće iznimno važno za naše mlade jer se uistinu mogu duhovno obogatiti i oplemeniti. Traje deset dana a započinje u hrvatskoj a završava u Italiji, u Asizu, rodnom mjestu Svetog Franje.  Podržimo ih u ovoj akciji i nemojte raditi nikakve kolače za sljedeću nedjelju, nego nakon Mise kupite kolače od njih i ponesite kući.

Uredovno vrijeme Župnog ureda kroz srpanj i kolovoz:

Utorkom i petkom: 9,00 – 10,00 i 17,00 – 18,30 sati.

Subotom: 9,00 – 10,00 sati. U slučaju bilo kakve potrebe, slobodno nas telefonski kontaktirajte u svako doba.

13. NEDJELJA KROZ GODINU

27. lipnja 2022.

15. NEDJELJA KROZ GODINU

10. srpnja 2022.