15. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas, 16. srpnja: B.D. Marija od Brda Karmela – Gospa Karmelska. U Karmelu će biti svečana Misa u 11,00 sati koju predvodi p. Dario Tokić, karmeličanin. Nakon sv. Mise bit će prigoda oblačenja škapulara koji označuje duhovnu povezanost s Marijom, Isusovom Majkom.

U četvrtak je blagdan Sv. Ilije proroka kojeg osobito štuju vjernici iz BiH. Svećanije ćemo proslaviti pod večernjom Misom i imati malo zajedništvo nakon Mise u dvorištu.

U subotu je blagdan Marije Magdalene.

Sljedeće nedjelje je akcija Misijskog ureda -MIVA – koja se svake godine održava s namjerom da se pomogne našim misionarima da na teško pristupačnim mjestima mogu prenositi vjeru i sakramente te potrebne namirnice i lijekove za siromašne stanovnike. Njima je potrebna novčana pomoć za kupovinu i održavanje specijalnih vozila koja su napravljena za upravo takve namjene, izdržljiva, jaka, sa više pogonskih kotača koja mogu  voziti i po pustinji i po dubljim rijekama i neasfaltiranim terenima. Podržimo ih koliko možemo. Kroz ovaj tjedan i sljedeće nedjelje možete u škrabicu ispod kora ubaciti svoj dar.

13. NEDJELJA KROZ GODINU

1. srpnja 2023.

16. NEDJELJA KROZ GODINU

23. srpnja 2023.