2. NEDJELJA DOŠAŠĆA

Prošle nedjelje je bila prva Adventska večer u Kloštru i moramo reći da je bilo odlično. Odaziv je bio više nego dobar. Adventski koncert djece je bio fenomenalan. Pozivamo vas i večeras kada su protagonisti večeri naši Kudovi. Onaj redoviti program i dalje ostaje: radionice za djecu, fotokutak, facepainting, otvorena crkva i pinakoteka, kuhano vino, čaj, kobasice, fritule…Zornice su svakog dana ujutro u 6 sati. Pozivamo sve.

U podne danas palimo na trgu kod Pučkog doma drugu adventsku svijeću. Svi ste pozvani doći da kao i prošli put zajedno  obogatimo ove dane molitvom i zajedništvom te ujedinimo naš Kloštar Ivanić u dobru.

Danas poslije podne je skupština Ofs-a u 15:30 sati.

Dobili smo mail u kojem Sveti Nikola javlja da dolazi kod nas u župu u utorak ujutro na Misu Zornicu. 😊

Ovaj tjedan nastavljamo pohoditi bolesne i starije osobe koji ne mogu samostalno doći na Misu i ispovjed.

Srijeda: Graberje Ivaničko (Caginec, Derežani,  Grab. i Dean. Brdo, Prkos), Vinogradska, Zagrebačka, Vukovarska i Radićeva

Četvrtak: Obreška Donja i Gornja, Krišci, Vinarska i Križevačka

U četvrtak je svetkovina Bezgrešnog Začeća BDM. Misa će biti, uz redovite u župnoj crkvi, i u G. Obreškoj u 11 sati. Svi stariji koji su na popisu za ispovjed iz Gornje i Donje Obreške koji mogu neka dođu na ispovjed i Misu. Koji ne mogu doći, nakon Mise će svećenik i njih obići.

Akcija  za zajednicu Cenacolo je odlično prošla. Javili su nam da je skupljeno 6 tisuća kuna. Ova je pomoć otišla u prave ruke. Hvala svima koji ste sudjelovali!

Sljedeća nedjelja je: – NEDJELJA CARITASA – u našoj biskupiji. Pozvani smo svojim darovima pokazati djelotvornu ljubav prema našim bližnjima, a osobito siromašnim obiteljima s više djece. Mnogi još žive u kontejnerima na području Siska i Petrinje. Ovom akcijom ćemo pokušati barem donekle ublažiti njihove patnje. Može se pomoći i pozivom na telefon. Broj je vidljiv na plakatu koji je na oglasnoj ploči.

Sljedeće nedjelje je u 17 sati sastanak ŽPV i ŽEV. Dogovaramo uređenje jaslica i crkve za Božić.

1. NEDJELJA DOŠAŠĆA

28. studenoga 2022.

3. NEDJELJA DOŠAŠĆA

19. prosinca 2022.