2. VAZMENA – BIJELA NEDJELJA

Jučer je bilo Hodočašće Sisačke biskupije u naše svetište Majke Milosrđa a ujedno i biskupijsko hodočašće mladih u našoj biskupiji. Hodočasničku Misu u 11,00 sati predvodio je naš biskup mons. Vlado Košić, u zajedništvu sa župnicima i svećenicima naše biskupije. Oni koji su bili uživali su u zajedništvu i ljepoti duhovne povezanosti župe i biskupije s našim biskupom. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojom otvorenošću doprinjeli tom zajedništvu i ljepoti jučerašnjeg dana. Zahvalni smo Bogu i na devetnici koju smo imali u čast Majke Milosrđa i Milosrdnom Isusu. Duhovno sjeme smo posijali i očekujemo plodove…Hvala svima na svemu!

Danas je blagdan Božjeg Milosrđa i zahvalni smo Bogu na tom velikom daru Njegove dobrote. Danas je ujedno i imendan našem fra Vjeranu pa mu želimo obilje mira i radosti u njegovom životu i djelovanju.

Sutra je blagdan Svetog Marka Evanđeliste pa svećanije slavimo na večernjoj Misi. Ujedno je i imendan našem fra Marku te i njemu čestitamo i želimo obilje mira i radosti u njegovom životu i djelovanju. Njemu morate isto danas  čestitati jer sutra  i sljedećih nekoliko dana neće biti tu. Naša je župa uistinu blagoslovljena s ova dva franjevca te im želimo da takvi uvijek budu.

Redovite aktivnosti i vjeronauk se od sutra nastavljaju po redovitom rasporedu.

Pratite našu župnu stranicu i našu facebook stranicu gdje donosimo aktualna događanja u našoj župi te se tamo možete o svemu informirati.

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK za djecu, Glasnik SiM,

3. VAZMENA NEDJELJA

2. svibnja 2022.