22. NEDJELJA KROZ GODINU

Published by admin on

Župa Kloštar Ivanić
Župa Kloštar Ivanić

Kroz ovaj tjedan slavimo:

Petak- Sveti Grgur Veliki – papa; ujedno je i prvi petak u mjesecu pa vas potičemo na pobožnost 9 prvih petaka u mjesecu u čast Presvetom srcu Isusovu.

Subota – 4. rujna je biskupijsko hodočašće branitelja sisačke biskupije u našu župu i svetište. Toga dana će biti uz ostale i Misa u 11 sati i predvodi ju biskup Vlado Košić. Toga istoga dana će biti polaganje vijenaca u Parku branitelja prije Mise u 10:30 sati a nakon Mise branitelji organiziraju ručak na Sportskom parku za sve one koji su sudjelovali u Svetoj Misi. Dođite koji možete da zahvalimo Bogu i našim braniteljima na njihovoj žrtvi.

Sljedeće nedjelje nakon večernje svete Mise bit će sastanak ŽPV-a i ŽEV-a. Potrebno je napraviti reviziju organizacije proslave Velike Gospe i pripremiti se za proslavu Male Gospe.

Molimo sve vjećnike, koji mogu, da se odazovu na ovaj sastanak.

Imat ćemo i trodnevnu duhovnu obnovu uoči blagdana Male Gospe koju će voditi naš fra Vjeran Lazić. Trodnevnica započinje u nedjelju s večernjom Svetom Misom u 19 sati. Sva tri dana će se moliti krunica s razmatranjima i nakon toga Misa s prigodnom propovjedi.

Katolički tisak: Glas Koncila, Brat Franjo, Radosna vijest …