26. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas nakon Župne Mise u 11 sati je roditeljski sastanak za krizmanike i njihove roditelje.

U četvrtak u 17,00 sati proslavit ćemo sv. Mihaela arkanđela, zaštitnika groblja i grobljanske kapele u Cagincu. Misne nakane možete uplatiti prije same Mise i bit će jedna zajednička nakana. Smatramo da će više ljudi moći doći ako je popodne a ne prije podne toga dana Misa.

U petak je u župi u Posavskim Bregima duhovna obnova koju predvodi pater Ivan Stjepan Horvat. Obnova počinje u 18 sati i župnik poziva sve koji žele, da dođu.

U Karmelu 1. listopada u subotu slavimo blagdan sv. Terezije od Djeteta Isusa. Svečano Misno slavlje u samostanskoj kapeli je u 11 sati. Po završetku sv. Mise bit će blagoslov ruža. Svi ste pozvani! Toga dana nema Mise ujutro u pola 8.

TRODNEVNICA ZA BLAGDAN SV. FRANJE ZAPOČINJE U SUBOTU U 18,15 MOLITVOM SVETE KRUNICE KOJU PREDMOLI OFS U ZAJEDNIŠTVU S FRAMOM. Potičemo vas da se kroz tri dana okupljamo i pripremimo za blagdan Sv. Franje koji je bitno obilježio ovu župu kroz cijelu povijest.

Započinju i Listopadske pobožnosti – molitva krunice i litanije redovitim danima u 18,20 sati. Potičemo sve one koji još nisu naučili moliti krunicu i koji nisu otkrili i iskusili velike blagodati Mira koje ispravno moljena krunica može dati i sačuvati, da se kroz mjesec listopad pridruže pobožnosti te kroz krunicu i euharistiju dožive ljepotu Božje blizine i dobrote.

Sljedeće nedjelje je roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika. Molimo da roditelji i djeca dođu na Misu u 11 sati i ostanu nakon Mise u crkvi.

25. NEDJELJA KROZ GODINU

18. rujna 2022.

27. NEDJELJA KROZ GODINU

2. listopada 2022.