4. NEDJELJA DOŠAŠĆA

HVALA svim vjernicima koji su svojim darovima sudjelovali u nedjelji Caritasa, i tako iskazali svoju ljubav prema bližnjima u potrebi.  

Jučer je naš caritas podjelio pakete hrane i namirnica u vrijednosti 50 tisuća kuna našim župljanima u potrebi. Hvala našim volonterima! 

U prigodi predstojećih božićnih blagdana policijski službenici Policijske postaje Ivanić-Grad provoditi će operativnu akciju „Mir i dobro“. Pozivamo sve, da ne koriste pirotehnička sredstva, kako bi se izbjegle neželjene posljedice. Ponašajmo se dostojanstveno u ovim svetim božićnim danima, da se sačuva mir i sigurnost, jer to je oznaka radosnog vjerničkog slavljenja Božića. Božić je blagdan mira!  

Danas u podne je paljenje četvrte adventske svijeće, dođite i budimo zajedno u molitvi i druženju na našem Trgu Svetog Ivana u Kloštru…. 

Još jedna i posljednja nedjeljna adventska večer je pred nama. Prošle tri uspiješne i lijepe te kao takve korisne našoj župi i užoj okolici. Hvala svima, osobito animatorima i donatorima i onima koji su svojim trudom i vremenom sve ovo uljepšali i pomogli da se ostvari. Vidimo se večeras! 

Sutra, u ponedjeljak u 15 sati započinjemo s uređivanjem crkve i jaslica. Zato sutra navečer neće biti Mise u našoj župnoj crkvi ali će biti kod sestara u Karmelu u 18 sati. 

U utorak u 17 sati je velika božićna ispovjed kod nas. Iskoristite priliku i ispovjedite se tada.  

Blagoslov obitelji započinje 27.12.2022. Uzmite župne listiće jer u njima je i raspored  blagoslova obitelji. Ponesite i onima koji ne mogu doći u crkvu. Molimo one koji žele biti pratnja svećenicima u blagoslovu da se jave telefonom u župni ured ili osobno dođu. Nama će to mnogo koristiti…osobito onim fratrima koji nam dolaze u ispomoć. 

HVALA obiteljima koje svojim obiteljskim darom doprinose za potrebe naše crkve i samostana!  

Zornice su lijepo protekle do sad….nadamo se duhovnim plodovima u našoj župi a pozivamo sve one koji nisu još bili da ove zadnje dane do petka iskoriste, i barem donekle dožive ljepotu zajedništa u molitvi i druženju na jutarnoj Misi zornici. 

Ovog tjedna više nema vjeronauka. O početku vjeronauka u novoj godini ćemo vas obavijestiti. 

3. NEDJELJA DOŠAŠĆA

19. prosinca 2022.

ROĐENJE GOSPODINOVO - BOŽIĆ

26. prosinca 2022.