ROĐENJE GOSPODINOVO – BOŽIĆ

Dragi vjernici!

Svima Vama, Vašim obiteljima, cijeloj našoj župi i svim ljudima dobre volje čestit i blagoslovljen Božić žele vam vaši franjveci, sestre franjevke i sestre karmeličanke!

Sutra, u ponedjeljak, je blagdan Sv. Stjepana, Mise su kao nedjeljom osim što nema Mise u 9:45.

Sutra nakon večernje Mise je Božićni koncert u našoj crkvi koji izvode naši mladi. Preporučamo obiteljima s djecom a svi ste naravno dobrodošli.

U utorak, 27.12. je blagdan Sv. Ivana Apostola. Toga dana započinjemo s blagoslovom obitelji. Za vrijeme blagoslova nije potrebno da nas se čeka pred kućom jer imamo popis za blagoslov. Uzmite listić na kojem je popis i upute za blagoslov.

U srijedu je blagdan Nevine dječice. Pozivamo obitelji s malom djecom da dođu na večernju Misu jer će biti i prigodni blagoslov djece.

U petak je blagdan Sv. Obitelji i Mise su toga dana kod nas u crkvi u 8:30, 11:00 i navečer u 18:00 sati. Toga dana nema blagoslova. Potičemo sve obitelji da toga dana dođu na Svetu Misu navečer. Osobito obitelji s djecom jer će biti i svečani blagoslov.

U subotu je Stara godina: Svečana Misa zahvalnica je u 17 sati.

Sljedeće nedjelje je 01. siječnja: Nova godina – svetkovina B.D. Marije Bogorodice.

HVALA svima onima koji su pomagali u postavljanju božićnih jaslica, kićenju borova i uređenju naše crkve za svete božićne blagdane. Hvala svima za pomoć i djelovanju u karitativnim akcijama, hvala svima na ostvarenju Adventskih nedjeljnih večeri u Kloštru i hvala svima na pomoći u organizaciji živih jaslica u našoj župi. Hvala obiteljima i dobročiniteljima koji svojim obiteljskim darom doprinose za potrebe crkve i samostana. HVALA SVIMA ZA SVE

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA

19. prosinca 2022.