5. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas u 15:30 sati je skupština OFS-a.

Danas je prva nedjelja u mjesecu i na poseban način molimo i doprinosimo za sjemenište, mjesto gdje se naši mladi kandidati pripremaju za svećeništvo. Hvala na svakoj molitvi i svakom daru.

U utorak nastavljamo s biblijskom katehezom nakon večernje Mise. Dođite i iskoristite ovu lijepu priliku za rast u vjeri.

U srijedu na večernjoj Misi započinjemo trodnevnu duhovnu pripravu za blagdan Gospe Lurdske – Dan bolesnika. Svakog dana molitva krunice i prigodna propovjed.

U petak slavimo blagdan blaženog Alojzija Stepinca a to je ujedno treći dan naše trodnevnice.


GOSPA LURDSKA — subota
17,30: Zajednička molitva krunice – prilika za ispovijed
18,00: Sveta Misa i prigodna homilija.
Pod svetom Misom će biti i slavlje sakramenta bolesničkog pomazanja. Pomozite svojim bolesnicima koji to žele i mogu da prisustvuju slavlju sakramenata ispovjedi, euharistije i bolesničkog pomazanja.


Prošle dvije nedjelje smo skupljali pomoć za naše župljane, obitelj kojoj je požar uništio radionu. Župljani su dali 3800 eura, nogometaši (grupa vjernika koji nisu samo iz naše župe) 600 eura, ostali župljani koji su osobno predali obitelji pomoć: oko 1100 eura i mi smo fratri na našem samostanskom kapitulu odlučili pomoći s 1000 eura. Ukupno je skupljeno oko 6500 eura (oko 50 tisuća kuna). Opet smo se iskazali u solidarnosti, hvala svima na pomoći. Vjerujemo da će to biti dovoljno za neki novi početak u njihovom životu

4. NEDJELJA KROZ GODINU

31. siječnja 2023.