6. NEDJELJA KROZ GODINU

Svi oni koji žele, kod nas mogu uplatiti Mise Gregorijane ili Velike Mise. Trideset Misa koje se služe svaki dan kroz mjesec dana. Cijena je 350 eura. Mi ih šaljemo u Misijske zemlje i naši misionari žive od tih stipendija za Mise. Ne moramo ni reći kako je taj iznos deset puta vrijedniji u tim siromašnim zemljama. Tim činom podržavamo Misije i evangelizaciju tog naroda i područja.

Znate da se kod nas u župi daju besplatne instrukcije za osnovnoškolce i srednjoškolce. Ovim putem molimo da se jave oni koji žele i mogu biti instruktori. To ne moraju biti samo punoljetne osobe već i oni koji su i sami školarci ali dobro razumiju gradivo i mogu ga nekome približiti. Dobro je da ovo plemenito djelo podržimo. (Nitko se ne mora obvezati da to bude trajno, već prigodno pomaganje, kako već netko može.)

Sljedeće subote započinjemo
VELIKU DEVETNICU U ČAST MAJKE MILOSRĐA.

 Devet uzastopnih subota tematski podijeljenih. Dođite i potaknite i druge da ovim zajedništvom potvrdimo i posvjedočimo veličinu i važnost ovog našeg i biskupijskog svetišta koje je najstarije u sjevernoj Hrvatskoj. Prije Mise je molitva krunice s razmatranjem koju će predvoditi OFS i Frama. Pjevanje animiraju naši zborovi.


U utorak nakon svete Mise nastavljamo s katehezom vjeronaukom za odrasle, dođite i iskoristite priliku rasta u vjeri.

Odlukom biskupa sljedeće nedjelje sva milostinja ide za pomoć stradalima u Turskoj i Siriji. Te je ljude zadesila strašna katastrofa pa ćemo im pomoći koliko tko može.

5. NEDJELJA KROZ GODINU

5. veljače 2023.

7. NEDJELJA KROZ GODINU

20. veljače 2023.