5. NEDJELJA KROZ GODINU


Danas je prva nedjelja u mjesecu. Molimo i doprinosimo za duhovna zvanja, na poseban način za one iz naše župe: Marka Kruljca i s. Martu Antoniju Borić.


Kateheze i pobožnosti u našoj su crkvi redovito. Od ovoga tjedna počinje i kateheza za odrasle utorkom nakon večernje mise.

Podsjećamo na obavezu dolaska na nedjeljnu svetu misu svim vjernicima, a osobito djeci koja se pripremaju za primanje sakramenta svete pričesti i svete potvrde.

Došli su novi brojevi vjerskog tiska. Uz uobičajeni Glas koncila od srca preporučujemo i Mali koncil, Glasnik Srca Isusova i Marijina te ostale tiskovine. Na stoliću za tisak također možete pronaći naljepnice koje smo dijelili na blagoslovu obitelji. Slobodno uzmite ako nekome treba ili nije dobio u blagoslovu.


Datumski je u iduću nedjelju Majka Božja Lurdska, što se u Crkvi slavi i kao dan bolesnika. U četvrtak, petak i subotu imat ćemo trodnevnu pripravu. Svaki dan u 17:30 je krunica i zatim misa s prigodnom propovijedi. Subotnja misa bit će posebno svećana. Taj dan je spomen bl. Alojzija Stepinca, dan je preminuća našeg brata fra Krunoslava Kašnara, a pod misom ćemo dijeliti sakrament bolesničkog pomazanja. Od srca vas pozivamo da dođete sva tri dana, a posebno u subotu.

4. NEDJELJA KROZ GODINU

27. siječnja 2024.

6. NEDJELJA KROZ GODINU

10. veljače 2024.