6. NEDJELJA KROZ GODINU


U srijedu 14. veljače je čista srijeda – pepelnica. Svete mise su: u Karmelu u 7, 30; u župi u 11 h i u 18 h. Pod svakom misom bit će obred pepeljenja.


Kateheze i pobožnosti su redovito. U utorak nakon večernje mise je vjeronauk za odrasle, u četvrtak nakon večernje mise euharistijsko klanjanje. Od ovoga tjedna krizmanici imaju vjeronauk četvrtkom u 17 h.

Križni put je petkom u 18 h i nakon njega slijedi sveta misa. Korizmenim petcima nećemo kupiti milostinju, ali ćemo ponuditi, ako želite i možete, da taj dan u škrabicu na dnu crkve ubacite svoj dobrovoljni prilog kojega ćemo nakon korizme proslijediti u ratom zahvaćena područja.

Redoviti mjesečni susret svih volontera Caritasa je u ponedjeljak u 19:30. Pozivamo volontere da dođu jer trebamo dogovoriti naše korizmene akcije.


Jučer je bila prva subota naše velike devetnice u čast Majke milosrđa. Devetnicu nastavljamo svake subote s prigodnom katehezom, svetom misom i pobožnosti. Plakat možete vidjeti na izlazu iz crkve i na našim društvenim mrežama. Iduću subotu kateheza pod naslovom „Marija majka Crkve – tko nas napada i kako se braniti“ počinje u 17:15. Govorit ćemo o vanjskim i unutarnjim neprijateljima Crkve (masonima, današnjem svijetu, krivovjerjima, neposlušnosti svetom Ocu), a pokušat ćemo i pronaći način kako se možemo obraniti. Od srca vas pozivamo da sudjelujete, naučite nešto novo, ali da i ostale koji možda i nisu vjernici pozovete na sudjelovanje.

5. NEDJELJA KROZ GODINU

4. veljače 2024.

1. KORIZMENA NEDJELJA

20. veljače 2024.