6. USKRSNA NEDJELJA

Mjesec je svibanj i traju svibanjske pobožnosti. Molitva krunice prije večernje Mise svakoga dana u 18:20 sati.

Danas je u našoj župi u 11 sati proslava Prve Svete Pričesti. Velik dan za našu župu i za naše malene župljane i njihove obitelji. Pratimo ih svi u molitvi i zajedništvu sa željom da se svi zajedno ujedinimo kao jedna velika duhovna obitelj.

U srijedu organiziramo druženje za ovogodišnje krizmanike. Želimo se okupiti i zajedno proslaviti ono što smo sa svojim obiteljima već proslavili. Ovo je neobavezno druženje s namjerom da se krizmanici okupe i malo druže te bolje upoznaju sa župom i približe okrilju Crkve – zajednici vjernika. Druženje počinje u 18 sati u našoj dvorani.

U četvrtak je svetkovina Spasova ili Uzašašća Gospodinova. Mise su u župnoj crkvi u 11 sati prije podne i u 19 sati navečer. Ovom svetkovinom započinje devetodnevna priprava za svetkovinu Duhova, dan kada se rodila Crkva.

Ako u svom susjedstvu imate osobe koje su stare, same i bolesne ili su teški socijalni slučajevi, slobodno nam javite.

Velike Mise Gregorijane možete uplatiti kod nas. Tim novcem podržavamo misijske zemlje i misionare u njihovom nastojanju da pomažu najpotrebitijima na ovom svijetu te im prenose vjeru. Podsjećamo na izjavu pape Franje: „Osjećaj za misije je znak zrele vjere.“

5. USKRSNA NEDJELJA

8. svibnja 2023.

7. USKRSNA NEDJELJA

21. svibnja 2023.