5. USKRSNA NEDJELJA

Prošlonedjeljni prijenos Mise iz naše župe je dobio jako dobre kritike. Hvala svima na trudu i zajedništvu! Osobito našim zborovima, ministrantima i našim kudovima, uistinu je bilo sve lijepo.

Bilo je iznimno lijepo i u Donjoj Obreškoj na proslavi dana vatrogasaca i nebeskog zaštitnika Svetog Florijana. Zahvalni smo našim vatrogascima koji bdiju nad nama.

Jučer smo proslavili podjelu svete Krizme u našoj župi. Bilo je dostojanstveno i veličanstveno! Hvala našim sestrama franjevkama i našim vjeroučiteljima na uloženom trudu i žrtvi za naše mlade u njihovoj pripremi za svetu Krizmu.

Mjesec je svibanj i traju svibanjske pobožnosti. Molitva krunice prije večernje Mise svakoga dana u 18:20 sati. Potičemo vas na ovu uzvišenu pobožnost koja je izvor mnogih milosti. Ako ne možete sami moliti, dođite u župnu crkvu i zajedno molite s drugim moliteljima. Molitva je istinska snaga čovjeka vjernika.

Utorkom je pobožnost sv. Antunu u 19 sati.

U srijedu je blagdan Gospe Trsatske-Majke Milosti. Ona je zaštitnica naše franjevačke provincije pa je svečanije slavimo.

Četvrtkom je euharistijsko klanjanje nakon večernje Mise.

U petak slavimo blagdan svetog Leopolda Bogdana Mandića, našeg sveca.

U subotu je blagdan Gospe Fatimske.

Sljedeće nedjelje pod Misom u 11 sati je Prva Sveta Pričest. Prikazujemo u molitvama kroz ovaj tjedan naše prvopričesnike i njihove roditelje, braću i sestre.

NEDJELJA DOBROG PASTIRA

29. travnja 2023.

6. USKRSNA NEDJELJA

15. svibnja 2023.