DUHOVI – PEDESETNICA


Danas slavimo svetkovinu Duhova – Pedesetnicu. Danas je rođendan Crkve i dan kada se ona objavila svijetu.

U Sobočanima je proštenje i sveta Misa u 11,00 sati. Zaboravili smo ovo objaviti prošle nedjelje i ovim putem se ispričavamo. Čestitamo svim vjernicima koji žive na području Sobočana i želimo im da ih Duh Sveti uvijek nadahnjuje te vjerno prihvaćaju Njegova nadahnuća.

Sutra – Duhovski ponedjeljak – MARIJA – MAJKA CRKVE:

Blagdan slavimo večernjom svetom misom u 19,00 sati.

U utorak je pobožnost u čast Sv. Antunu, deseti u nizu od 13 utoraka, a nakon Mise redovito Biblijska grupa-vjeronauk za odrasle.

Četvrtkom klanjanje nakon Mise.

U petak je franjevački blagdan, Posveta bazilike Sv. Franje u Asizu. Pozivamo sve iz Frame i Ofs-a da se priključe večernjoj Misi.


Sljedeće nedjelje slavimo PRESVETO TROJSTVO.

U nedjelju je proštenje u Bešlincu, Misa je u 10,00 sati a misne nakane možete upisati prije Mise u kapeli. Molimo one koji se brinu za kapelu u Bešlincu da je pripreme za slavlje. Toga dana neće biti Mise u 9:45 sati kod nas. Nakana te Mise koja bi se trebala služiti u 9:45 će se služiti u Karmelu u 7:30 sati. (ili ako uplatitelj misne nakane želi, može biti u Bešlincu u 10 sati, samo neka nam javi).

Sljedeće nedjelje je svetkovina Presvetog Trojstva pa pozivamo sve prvopričesnike i roditelje na Misu u 8:30 sati nakon koje će biti kratko druženje uz „sokiće i grickalice“ te podjela slika s Prve Svete Pričesti.

SEDMA VAZMENA NEDJELJA

11. svibnja 2024.

PRESVETO TROJSTVO

25. svibnja 2024.