7. VAZMENA NEDJELJA

Jučer je u Zagrebu zaređen za prezbitera naš fra Marko Ćosić. Čestitamo mu i želimo mir i ustrajnost u njegovoj novoj svetoj službi. Večeras je i njegova prva Mlada Misa.

Sljedeće subote, u našoj župi će biti duhovsko bdijenje uoči blagdana Duhova. Bit će prigodni program koji započinje molitvom krunice u čast Duhu Svetom u 18:15 sati a nastavlja se Svetom Misom. Nakon Mise će biti euharistijsko klanjanje u tišini.

Mise su od sljedeće nedjelje normalno (s narodom) i u Karmelu. Dakle, i preko tjedna i nedjeljom. Iznimno sutra, u ponedjeljak, u Karmelu će Misa biti popodne u 17:30 sati.

Sljedeće nedjelje su Duhovi – Pedesetnica, rođendan Crkve. Misa će biti uz redovite Mise u našoj župi i u grobljanskoj kapeli  Duha Svetoga. Molimo one koji se brinu za kapelu da je pripreme i očiste za Svetu Misu sljedeće nedjelje u 10 sati. Misne nakane se primaju neposredno prije Mise. Sljedeće nedjelje iz istog razloga (jer je Misa u Sobočanima) neće biti Mise kod nas u 9:45 sati.

Sljedeće nedjelje je skupština OFS-a u 16:30 sati.

Potičemo vas da svatko u svom okruženju pokuša prepoznati osobe koje su u osobitoj potrebi. Samci, udovice i udovci, samohrani roditelji, obitelji lošijeg financijskog stanja…da tim obiteljima ili osobama pokušate prići i održavati dobrosusjedske odnose te im pomognete ako ste u ikakvoj mogućnosti. ( razgovorom, hranom…novčanom pomoći ). I nama javite pa ćemo i mi pripomoći.

Župni caritas radi četvrtkom od 14 -16 sati.

Katolički tisak:Glas Koncila, MAK za djecu, Glasnik SiM, Brat Franjo,   …

6. VAZMENA NEDJELJA

24. svibnja 2022.

DUHOVI - PEDESETNICA

6. lipnja 2022.