2. KORIZMENA NEDJELJA

Sinoć smo proslavili treći dan naše velike devetnice u čast Majke Milosrđa. Potičemo vas i dalje da se subotama okupljamo i zajedno rastemo u vjeri.

Danas poslije podne je skupština OFS-a u 16 sati.

Danas je prva nedjelja pa molimo i doprinosimo za duhovna zvanja. Najviše ćemo na tom području učiniti ako u obiteljima podržavamo eventualne duhovne pozive i pomažemo mladima da taj poziv prepoznaju i o njemu razmišljaju.

Utorkom se održava kateheza – vjeronauk za odrasle nakon večernje Mise.

Četvrtkom je euharistijsko klanjanje nakon svete Mise.

Petkom je Križni put u 18 sati i nastavljamo s Misom. Nedjeljom nema križnog puta jer liturgijske odredbe zabranjuju pokorničke pobožnosti nedjeljom zato što je nedjelja dan slavljenja te se stoga nedjeljom ni ne posti. Ovogodišnji veliki župni Križni put stoga ni neće biti u nedjelju nego u subotu, i to 1. travnja u popodnevnim satima. Još ćemo vas preciznije obavijestiti kada dođe vrijeme.

Sljedeće subote nakon večernje Mise imat ćemo „malu tribinu“ o liturgiji, koja će govoriti o liturgijskim službama čitača, svirača, pjevača i uopće o liturgijskoj stvarnosti koju redovito živimo. Fra Robert će pokušati približiti tu stvarnost na jednostavniji način. Svi ste dobrodošli.

Župni vjeronauk za krizmanike i prvopričesnike je po redovitom rasporedu.


Ovaj tjedan započinjemo s pohodom bolesnih i starijih osoba koji ne mogu doći samostalno na Misu i ispovjed:

Utorak (7.3.) prije podne: St. Marča, Bešlinec, Sobočani, Derežani i Čemernica Lonjska

Četvrtak (9.3.) prije podne: Caginec, D. i G. Obreška, Križci, Radićeva i L. Beretine


7. NEDJELJA KROZ GODINU

20. veljače 2023.

3. KORIZMENA NEDJELJA

12. ožujka 2023.