2. NEDJELJA KROZ GODINU

Hvala svima koji su pomagali u raspremanju jaslica i borova, bila je to odlična ekipa koja je to kvalitetno napravila. Preporučamo se i za sljedeću godinu.

Jučer je naš župni Caritas uz pomoć biskupijskog Caritas podijelio 150 paketa pomoći našim obiteljima u vrijednosti oko 50 tisuća kuna ili 7 tisuća Eura. Hvala svima koji su pomogli u dijeljenju i razvoženju pomoći.

U utorak slavimo spomendan sv. Antuna Pustinjaka. Imamo i oltar njemu posvećen i slavimo na večernjoj Misi. Zaštitnik je stočara i stočarskog blaga. Pozivamo obitelji koje imaju takovog blaga i time se bave da dođu na večernju Misu i preporučimo se Bogu i njegovoj zaštiti.

U srijedu započinjemo molitvenu osminu za jedinstvo svih kršćana (katolika, pravoslavaca i protestanata). Kroz osam dana ćemo svaku večernju Misu prikazivati i moliti za to jedinstvo svih kršćana. Isusova je želja da “svi budemo jedno” i da se iskorijeni prezir koji vlada među Kristovim vjernicima, osobito katolika i pravoslavaca.

Vjeroučenici! Ovaj tjedan se nastavljaju vjeronaučni susreti – župna kateheza za prvopričesnike i krizmanike je prema redovitom rasporedu od prošle godine.

Veliki zbor ima probe srijedom nakon večernje Mise. Molimo sve koji imaju želje i volje za pjevanjem i druženjem u župnom velikom zboru da se odazovu. Oplemenite svoje slobodno vrijeme druženjem i pjevanjem Bogu na slavu.

3. NEDJELJA KROZ GODINU

25. siječnja 2023.