BLAŽENA DJEVICA MARIJA BOGORODICA

Svima Vama i Vašim obiteljima želimo radosnu i blagoslovljenu Novu 2023. godinu.

Danas je prva nedjelja u mjesecu. Svojom molitvom i darovima mislimo na naše odgojne ustanove gdje se pripremaju budući svećenici. U ovo vrijeme blagoslova s nama su i dvojica naše braće franjevaca: fra Davor i fra Teo, zahvaljujemo njima što su nam došla u pomoć oko blagoslova obitelji a hvala i vama što ste ih do sada lijepo primali. Iz prve ruke imate priliku upoznati naš svećenički pomladak za koji svake prve njedjelje u mjesecu molimo i doprinosimo.

Petak, 06.01:

BOGOJAVLJENJE – SVETA TRI KRALJA

Svete Mise su u župnoj crkvi kao nedjeljom.

Uz svete Mise bit će blagoslov vode, koju ćete moći ponijeti u svoje obitelji.

Podsjećamo da Božićno vrijeme traje do sljedeće nedjelje Krštenja Gospodinova i da je poželjno da se obilježja Božića i božićnih blagdana – božićno drvce i Jaslice – zadrže u kući do tada kao što to jest i u našoj crkvi, osim ako idete na put i više nećete biti u kući.

BLAGOSLOV OBITELJI se nastavlja u ponedjeljak prema rasporedu koji je objavljen u župnom listiću i na internet stranici. Redovit blagoslov obitelji završava u subotu, 7.01., a one obitelji koje zbog nekog razloga nisu bili kod kuće ili smo ih nenamjerno preskočili, neka se slobodno jave telefonom u župni ured.  

Mise možete uplatiti u redovito uredovno vrijeme župnog ureda.

ROĐENJE GOSPODINOVO - BOŽIĆ

26. prosinca 2022.

2. NEDJELJA KROZ GODINU

17. siječnja 2023.