22. NEDJELJA KROZ GODINU

Prva je nedjelja u mjesecu, molimo i doprinosimo za duhovna zvanja u našoj župi i cijeloj crkvi. Mislimo na poseban način na našeg Marka Kruljca.


Danas je skupština OFS-a poslije podne u 16:30 sati.


Večeras nakon večernje Mise imat ćemo kratki sastanak Epv-a i Žpv. Napravit ćemo kratki osvrt na organizaciju Velike Gospe i pripremiti se za Malu Gospu. Na oglasnoj ploči imate plakat koji sadrži detalje vezano uz proslavu Male Gospe. Taj dan je ujedno i 11. biskupijsko hodočašće branitelja sisačke biskupije u naše svetište. Trodnevnica počinje u utorak krunicom u 18:20 sati i Misom s prigodnom propovjedi u 19 sati. Toga dana Mise su u Karmelu u pola 8, u župnoj crkvi u 11 sati i glavna Misa na Malu Gospu je u 19 sati, a predvodi je velečasni Mladen Vidak, povjerenik za branitelje naše biskupije. Toga dana u 18:30 sati je polaganje vijenaca u Parku Branitelja i nakon toga Misa ovdje kod nas. Na početku Mise bit će procesija s kipom Majke Milosrđa oko crkve.


Još traje akcija prikupljanja pomoći u školovanju djece u Misijskim zemljama. Time se ne obvezujete da morate svake godine pomagati nego za svaku godinu posebno. Iznos je 50 eura, a mi smo u kontaktu s našim misionarima i još do iduće nedjelje ćemo skupljati pomoć. Možete uplatiti danas nakon Mise ili kroz ovaj tjedan u župnom uredu ili još sljedeće nedjelje nakon Misa.


Župni ured od ovog tjedna radi utorkom, srijedom, petkom i subotom. Iznimno ove srijede neće raditi prije podne.


Želimo svim školarcima i nastavnicima sretan i blagoslovljen početak nove školske godine. Sljedeće nedjelje će biti i Misa za početak školske godine u pola 9. Pozivamo sve učenike i roditelje te nastavnike i djelatnike škola.

21. NEDJELJA KROZ GODINU

27. kolovoza 2023.

23. NEDJELJA KROZ GODINU

12. rujna 2023.