24. NEDJELJA KROZ GODINU

Blagdan Rana Sv. Franje koji se inače danas slavi, prebacuje se na sutrašnji dan jer nedjelja ima prednost pred blagdanima. Slavimo sutra na večernjoj Misi, a pozivamo osobito Ofs i Framu. Sveti Franjo je prvi svetac u povijesti Crkve koji je bio obilježen Kristovim ranama-stigmama.


Ovaj tjedan su jesenske kvatre i na poseban način se moli i žrtvuje za duhovna zvanja. Ovdje preporučamo sva postojeća, ali i ona nova zvanja, naravno mislimo i na našeg Marka Kruljca.


Sljedeće subote 23. rujna je hodočašće naše biskupije u Goru! Zbog naših obaveza u župi i izvan župe ne bismo mogli organizirati to hodočašće. Zainteresirani se mogu javiti u župni ured u Ivanić Gradu. Kreće se ujutro oko 8, Misa je na otvorenom u 11 sati i povratak je oko 15 sati. O točnijim detaljima će te dogovoriti sa župnikom u Ivanić Gradu.  


Sljedeće nedjelje uz župnu Misu u 11,00 sati bit će roditeljski sastanak roditelja i vjeroučenika 8. razreda, pripravnika za sakrament Svete Potvrde – Krizme, ovdje u crkvi. Molimo sve roditelje i krizmanike da dođu i nakon Mise ostanu u crkvi na tom kratkom sastanku.


Kroz sljedeći tjedan slavimo:

Četvrtak – blagdan Svetog Mateja apostola i evanđeliste

Subota – spomendan svetog Padra Pia iz Piatrelčine

Na kraju, uplaćeno je 15 tisuća eura za školovanje djece u Ugandi (300 djece). Izniman iznos. Sestre su prezahvalne, a korisnici još i više!

23. NEDJELJA KROZ GODINU

12. rujna 2023.

25. NEDJELJA KROZ GODINU

23. rujna 2023.