4. KORIZMENA NEDJELJA

Ovaj tjedan je bio tjedan kršćanske solidarnosti sa Crkvom u Bosni i Hercegovini i današnja sva milostinja ide za tu nakanu. Ako netko želi dodatno još sudjelovati neka nam se javi nakon Mise. I svakako još možete uplatiti putem telefonskog poziva (vidi plakat na oglasnoj ploči) i putem žiro računa.

Danas po datumu je svetkovina svetog Josipa ali se liturgijski slavi sutra jer korizmena nedjelja ima prednost pred svetačkim slavljima. Sutra na večernjoj Misi slavimo svečanije svetog Josipa tog brižnog čuvara božanske obitelji.

Utorkom je pobožnost u čast Sv. Antunu i ovo će biti drugi utorak. Sa Sv. Antunom rastimo u poznavanju Riječi Božje.

Utorkom nakon Mise, u 19 sati je kateheza za odrasle.

Četvrtkom nakon Mise je klanjanje.

Petkom križni put.

Sljedeće subote je kod nas u crkvi susret svih ovogodišnjih krizmanika s biskupom Vladom Košićem. Doći će i krizmanici iz okolnih župa našeg dekanata i kutinskog dekanata. Svi krizmanici su obavezni doći na taj susret koji je u 16 sati u našoj crkvi.

Sljedeće subote je svetkovina Blagovijesti-Navještenja Gospodinova.

Sljedeće subote na večernjoj Misi nastavljamo s velikom devetnicom u čast Majke Milosrđa. Sinoć smo lijepo proslavili peti dan devetnice. Sljedeće subote Misu predvodi fra Franjo Vuk i nakon Mise će biti „Tribina“ – Korizmene teme. Svi ste pozvani.

Sljedeće subote na nedjelju se mijenja računanje vremena. Od te nedjelje Mise će biti navečer u 19 sati. Isto tako se mijenja i radno vrijeme župnog ureda. Od tada župni ured poslije podne radi od 17 sati do 18:30 sati.

Podsjećamo da župni ured ne radi ponedjeljkom i četvrtkom.

Sljedeće nedjelje u župnoj crkvi Sv. Petra u Ivaniću molitvena zajednica „Marijina Legija“ iz Petrinje ima izvedbu scenskog prikaza Isusove muke – Pasije. Započinje u 20 sati. Svi su dobrodošli. (plakat na oglasnoj ploči)

3. KORIZMENA NEDJELJA

12. ožujka 2023.

5. KORIZMENA NEDJELJA

26. ožujka 2023.