4. KORIZMENA NEDJELJA

Published by Marko Kruljac on

Sinoć smo proslavili peti dan naše Velike devetnice u čast Majke Milosrđa pa vas potičemo da se i sljedeće subote okupimo na slavlje velike devetnice.

U utorak započinjemo s pobožnošću 13 utoraka u čast svetom Antunu. Pobožnost počinje u 18 sati i nastavlja se s Misom.

U petak je svetkovina svetog Josipa. Toga dana se ne posti iako je korizmeni petak. Uz onu Misu navečer u 18 sati bit će i Misa u 11 sati prije podne.

Datum krizme za ovu godinu je 8. svibnja, subota, u 11 sati.

Datum prve Svete Pričesti za ovu godinu je 23. svibnja, nedjelja, u 11 sati.

Svi oni koji imaju starije članove obitelji ili susjeda koji su sami, koji ne mogu dolaziti u crkvu, a ti stariji se žele ispovjediti i pričestiti za Uskrs, javite nam telefonom u župni uredu u uredovno vrijeme. Tako da možemo doći i posjetiti ih.

Imamo danas akciju u čast našem pokojnom fra Krunoslavu. Njegove knjige će mladi ponuditi, a cijene će biti simbolične. (Knjige će se izložiti pred crkvom ako je lijepo vrijeme, a ako nije onda će se izložiti u lijevoj dvorani našeg samostana). Prigoda je to da za uspomenu imate nešto od fra Krune, nešto od njegovog bogatog opusa duhovne literature. a mi ćemo sav prihod usmjeriti za obitelji stradale u potresu. Vjerujemo da bi to našem fra Kruni bilo drago.

Nudimo vam opciju besplatnih instrukcija iz osnove informatike uz one instrukcije koje i dalje redovito dajemo. Za sve pojedinosti se obratite na našu župnu internet stranicu ili na našu Facebook stranicu župe. Postoji mogućnost i naprednih tečajeva za informatiku i robotiku.

Oni koji žele biti instruktori-davati besplatne instrukcije u našoj župi i priključiti se ostalim davateljima instrukcija neka nam se jave u župni ured. Uistinu je to lijepa prigoda oplemeniti svoje vrijeme pomažući drugima.

Katolički tisak: Glas Koncila, MAK za djecu, Radosna vijest