4. KORIZMENA NEDJELJA

Published by admin on

Prošla nedjelja – nedjelja kršćanske solidarnosti sa Crkvom u Bosni i Hercegovini je završila ali ako ima još netko da bi htio sudjelovati, može nam se javiti.

Utorkom je pobožnost u čast Sv. Antunu.

Utorkom nakon Mise, u 19 sati je kateheza za odrasle.

Četvrtkom nakon Mise je klanjanje.

Sljedeći petak je prvi petak i preporučamo pobožnost velike devetnice u čast Srcu Isusovu i Srcu Marijinu.

Sljedeće subote na večernjoj Misi nastavljamo s velikom devetnicom u čast Majke Milosrđa. Sinoć smo lijepo proslavili šesti dan devetnice.

Naš tradicionalni XIV. Župni križni put bit će sljedeće nedjelje. Put je od naše župne crkve preko Vinogradske ulice kroz Bešlinec, Sobočane pa ulicom Pavla Jelića i kroz Caginec do naše župne crkve. Svi smo pozvani, a posebno naše kršćanske obitelji (roditelji, djeca i mladi). Započinje s Obiteljskom Misom u 8.30 sati a nakon Mise se kreće. Ovo je lijepa prilika da se sva sela i svi djelovi naše župe ujedine, bolje upoznaju i približe jedni drugima, zato ju iskoristimo. Molimo mještane Bešlinca i Sobočana da organiziraju odmor i predah u prostorima DVD-a u Sobočanima a mještani Caginca  i mještani ovog središnjeg djela oko naše crkve, završno druženje u krugu crkvenog dvorišta. Naravno i drugi mogu sudjelovati slano – slatkim delicijama.

Oni koji žele sudjelovati u organizaciji, nek nas kontaktiraju osobno ili telefonski u župni ured u sljedeća tri dana da znamo na što možemo računati. Nakon Križnog puta u samostanskom dvorištu bit će mala okrijepa i druženje.

Ovom zadnjom nedjeljom u ožujku nastupilo je novo računanje vremena pa se sada i u našem rasporedu nešto mijenja. Večernje Mise od danas (znači i večernja Misa danas) pa nadalje su u 19 sati. Župni ured radi prije podne od 9-10 sati a popodne od 17-18:30 sati.

Na izlazu iz crkve je škrabica za pomoć Ukrajini pa tko koliko može neka pomaže. Sljedeću nedjelju ćemo objaviti koliko je skupljeno za BiH i za Ukrajinu.

Katolički tisak: sve ove obavijesti imate i na našoj internet stranici

Glas Koncila, Radosna vijest…